«Δον Κιχώτης» στα Γιάννενα από τις «μαγικές σβούρες»

on .

DON KIXOTHS

• Tο αριστούργημα του Μιγκέλ ντε Θερβάντες «Δον Κιχώτης» θα παρουσιαστεί την Τρίτη, 28 Ιουνίου (ώρα έναρξης 9 μ.μ.), στο υπαίθριο Θέατρο Ε.Η.Μ. από τον θίασο «μαγικές σβούρες». Τα παιδιά μέσα από τα μάτια του σκηνοθέτη και όλων των συντελεστών της παράστασης ζουν τα κατορθώματα ενός ήρωα που αγαπά την περιπέτεια της ζωής και τολμά να τη ζήσει παρά τα εμπόδια. Εξάλλου, στο πρόσωπο του πανέξυπνου Σάντσο, του πιστού συντρόφου του Δον Κιχώτη, υμνείται η φιλία και η συντροφικότητα, η αφοσίωση στους ανθρώπους και η δύναμη που αποκτούμε, όταν ελπίζουμε όλοι μαζί. Οι συντελεστές Κείμενο - Σκηνοθεσία Δημήτρης Αδάμης. Σκηνικά Παναγιώτης Κουλουράς. Επιμέλεια κοστουμιών Δόμνα Ζαφειροπούλου. Κίνηση Γιώργος Σιώρας Δεληγιάννης. Ενορχήστρωση - Διασκευή Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Οι ηθοποιοί της παράστασης (με σειρά εμφάνισης) είναι οι εξής: Δημήτρης Σταμούλης, Τάσος Ράπτης, Μαριλίζα Χρονέα, Πασχάλης Μερμηγκάκης, Έλενα Πελαγία, Χαρά Νικολάου.

• Προπώληση εισιτηρίων 10 ευρώ, γενική είσοδος 12 ευρώ, κάρτα ανεργίας 8 ευρώ. Προπώληση γίνεται στο viva.gr και στο περίπτερο «Ticketsioannina.