Υποβιβάστηκε στο ερασιτεχνικό η Θύελλα Κατσικάς

on .

g ethniki

• Τον υποβιβασμό στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ηπείρου γνώρισε η Θύελλα Κατσικάς μετά την ήττα στα Τρίκαλα από τον ΑΟΤ με 2-0 για την 33η και προτελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Μετά την ήττα από τη θεσσαλική ομάδα, η Κατσικά βρίσκεται στους -4 από την 10η θέση που οδηγεί στο μπαράζ παραμονής αλλά και από την 11η θέση. Οπότε το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Αστέρα Σταυρού θα είναι βαθμολογικά αδιάφορο.

Μόλις στο 4’ τα Τρίκαλα προηγήθηκαν με τον Σκόνδρα. Στο 18΄ο Παππάς απέκρουσε πέφτοντας το σουτ του Σκόνδρα. Στο 39’ ο Γεωργάκης εκτέλεσε το κόρνερ, πήρε την κεφαλιά ο Αλεξίου αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

 Στο 42’ μετά από πλάγιο του Εμβραΐζογλου, η μπάλα βρέθηκε στην περιοχή του Αναγνώστου με τον Παππά να στέλνει την μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η Κατσικά είχε καλή στιγμή στο 68’ όταν μετά από σέντρα του Γούλα, ο Παππάς δεν βρήκε καλά τη μπάλα στη περιοχή και εκείνη έφυγε άουτ. Η πίεση των φιλοξενούμενων στο μεγαλύτερο μέρος της επανάληψης δεν απέφερε καρπούς με τον Σκανδάλη στο 83’ να κάνει το σουτ αλλά η μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Στο 85΄ και κόντρα στη ροή του αγώνα, τα Τρίκαλα πέτυχαν το 2-0 με τον Αλεξίου, από μπαλιά του Βασιλείου, έπειτα από ωραία ενέργεια του δεύτερου.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Κατσίνη βρήκε τη Θύελλα να γνωρίζει την ήττα με 2-0 και μαζί τον υποβιβασμό στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΗΠ.

Διαιτησία: Κατσίνης (Nάστος-Δημητρόπουλος)

ΑΟ Τρίκαλα (Βαγγέλης Μπρισίμης): Αναγνώστου, Σκόνδρας Ι., Κωστόπουλος (75΄ Μπέκας), Γεωργάκης, Ζαΐμι, Ιωάννου, Σαμαντάς(75΄ Μπρανίτσας), Μαγκούτης (66΄ Βασιλείου), Σκόνδρας Ν., Κατσαντώνης (57΄Πατρώνης), Αλεξίου

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Παππάς, Πετρίδης, Μελιγγιώτης (77΄ Μπλέτσας), Ντόντης (37΄ Γούλας), Πότσης, Σκανδάλης, Εβραΐζογλου, Κωσταμένας (54’ Πολυχρόνης), Παππάς, Τουρμούσογλου(77΄ Πάκος), Βασιλάκης.

Αγγελική Σιώλου