Προσκήνιο-Παρασκήνιο

Γράφτηκε από τον/την Γιώργος Παππάς on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Οι έχοντες την ιδέα της… συγκροτήσεως της «επιστολής» του Κώστα Τασούλα προς όλους τους Βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου, με την οποία… καλούνταν να προσέλθουν προς διανομήν χρημάτων που αφορούσαν στον πολιτισμό, εκτός από αφελείς, αποδεικνύονται και… διαφημιστές του, επειδή πολύ εύκολα θα αποδεικνύονταν η πλαστότητά της και επομένως η τρανταχτή κακοήθεια των «δραστών»!

Η Κοινοβουλευτική παρουσία του κ. Κ. Τασούλα είναι τόσο διαυγής, ώστε να μπορέσει να κατασταλάξει στην τετραετή παρουσία του στην Προεδρία της Βουλής, ψηφισμένος από την συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών όλων των κομμάτων! Προεδρία η οποία αποτέλεσε «σημείο αναφοράς» όχι μόνο για την διεύθυνση των εργασιών της, αλλά και για την όλη συγκρότηση της Προσωπικότητας ενός πραγματικού Προέδρου της Βουλής, ο οποίος την λαμπρύνει με την παρουσία του σε όλους τους τομείς. Έτσι η Βουλή καθίσταται, όπως και επιβάλλεται, ένας πραγματικός και περικαλλής, από πάσης απόψεως, Ναός της Δημοκρατίας.

Τόση αφέλεια, που μετουσιώνεται σε βλακεία, κατατρύχει τους εμπνευστές αυτών των φαιδροτήτων, ώστε να μην αντιλαμβάνονται ούτε το αποτέλεσμα; Αποτέλεσμα το οποίο είναι ακριβώς αντίθετο των επιδιώξεών τους;

Ο κ. Κ. Τασούλας ήδη με την πρώτη τετραετία του, μπήκε στο Πάνθεον των επιτυχημένων Προέδρων της Βουλής των Ελλήνων. Δεν θέλω εδώ να αναφερθώ σε ονόματα και δεν χρειάζονται ούτε διαφημιστές ούτε δυσφημιστές του για να το αποδείξουν. Απόδειξη τρανή είναι μόνο το έργο του και η παρουσία του με όλη την μεγάλη πνευματική συγκρότησή της. 

Ο… ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ!..

Να λοιπόν που ο Παυλάκης, για να εναρμονίσω επί το Κρητικότερον και το μικρό του όνομα, ξεσπάθωσε και εναντίον του Προέδρου του. Και γιατί να μη ξεσπαθώσει; Μήπως τα ίδια δεν κάνει και εκείνος; Μήπως τα ίδια δεν έκαναν και μαζί; Τόσον καιρό τον είχε βάλει μπροστά, τα έλεγε ο Παυλάκης κι εκείνος σφύριζε αδιάφορα. Άρα πες τα «μεγάλε» κι εγώ είμαι εδώ!

Τώρα ο… «μεγάλος» βλέποντας ότι χωρίς τον κολλητό του για δισταυρία στον Νομό Χανίων, δεν θα έχει καμία τύχη απέναντι στον καραδοκούντα Σταθάκη, είπε αυτά που θα έλεγε και ο οποιοσδήποτε… «κολλητός»! Και νάσου ο άλλος να ανοίγει μια στοματάρα «να» και να του απαντά: «Αν δεν σου αρέσει την βόλτα σου»!

Είναι να μην τσατιστείς; Είναι να μη βγεις από τα ρούχα σου;

Στον πάτο – πάτο ο Παυλάκης έχει και ένα… πτυχίο και μία ειδικότητα που δεν διστάζει να τα χρησιμοποιεί φανερά. Μέχρι και σκωληκοειδεκτομές έκανε στην Σαντορίνη και την Ζάκυνθο. Φόρα παρτίδα!

Τώρα δεν τον αφήνει να βγάλει το άχτι του. Κι αυτός ξεσπάθωσε μόνος του. Ποιος «τρίτος γύρος» που απειλούσαν κάποτε οι αριστεροί. Εκείνα ήταν λόγια του αέρα. Τώρα έχουμε και sites που μπορούμε να τρομοκρατούμε όποιον θέλουμε. 

Ακόμα και μια αρμαθιά ανώτατων δικαστικών με τις φωτογραφίες τους. Αυτονών που… τόλμησαν να δικάσουν… «ερήμην» και να καταδικάσουν τον υπουργάρα τον Παππά για «παράβαση καθήκοντος»! Και τι έκανε ο άνθρωπος; 

Απλά θέλησε στην Συριζαϊκή παντοδυναμία να ιδρύσει ένα T.V. κανάλι αποκλειστικά… «δικό» μας. Τέτοιο, που να μπαίνει ο Παυλάκης μέσα και να σείονται τα πλακάκια. Τέτοιο που να μπορεί ο Παυλάκης να λέει στα μούτρα του καθένα: «Το νου σου θα σε περιμένω στην γωνία».

Τι σημασία έχει αν ο υποψήφιος καναλάρχης, βλέποντας τα λεφτά να έρχονται και να φεύγουν προς άλλες κατευθύνσεις… τα πήρε στο κρανίο. Ιδιαίτερα την χοντρή μπάζα για τα… Ντοκουμέντα. Τάπαιξε ο άνθρωπος και ξεσπάθωσε! Κάποιος έπρεπε να την πληρώσει τη νύφη και την «πλήρωσε» ο Ν. Παππάς. Ο άνθρωπος θέλει Πανλακίστικη υποστήριξη και όχι μισόλογα του τύπου «πολιτική δίωξη».

Και τι θα δούμε ακόμα τώρα που ο Παυλάκης έσπασε τις αλυσίδες. Απασφάλισε που λένε!

Γι - Πας