Η ΕΛ.ΑΣ. αξιοποιώντας κάθε πληροφορία, αλλά και με συνεχείς περιπολίες, δεν αφήνει σε… χλωρό κλαρί τους διακινητές ναρκωτικών, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε όλη την Ήπειρο.
Στη τελευταία περίπτωση, στη σύλληψη ενός ατόμου προχώρησαν το βράδυ της Τρίτης αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στα Γιάννενα, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο άνδρας εντοπίστηκε να οδηγεί ΙΧ αυτοκίνητο και λίγο πριν γίνει ο έλεγχος, πέταξε από το παράθυρο της πλευράς του συνοδηγού μία συσκευασία. Οι αστυνομικοί έδρασαν άμεσα, την εντόπισαν και διαπίστωσαν ότι περιείχε κοκαΐνη, συνολικού βάρους 12,68 γραμμαρίων.
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 3,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, χρηματικό ποσό 2.420 ευρώ, καθώς και ένα πιστόλι αερίου.