Οι πολίτες δεν διανοούνται τι τους περιμένει...

on .

➤ Του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ζ. ΖΗΚΟΥ
• Πράγματι τις τελευταίες ημέρες ο κ. Τσίπρας, τα στελέχη του κόμματός του κάνουν μία κατά μέτωπο επίθεση στην δικομματική κυβέρνηση με σκοπό να την αποδομήσουν, γι’ αυτά που προσπαθεί να φέρει εις πέρας.
Πού το πάνε τέλος πάντων; Τι ζητούν; Δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι μας περιμένει, όταν πάρουν την εξουσία; Θα πρέπει να είσαι πολύ αφελής για να μην καταλάβεις πού θα πάνε τη χώρα. Οι συνιστώσες τους, η κάθε μία βγάζει και την δική μας θεωρία και την δική της πρόταση και ας πάει όπου θέλει, δεν τους ενδιαφέρει. Αρκεί να το λένε και ας πάει στον αέρα. Καρφί δεν τους καίγεται, αρκεί που το είπαν. Για να λένε μετά ότι «εμείς το είπαμε...».
Τα πράγματα είναι σοβαρά, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, και μην παίζετε με τη φωτιά, γιατί θα σας κάψει και δεν θα βρείτε γιατρό να σας γιάνει. Έτσι όπως σας το λέω...
Τον Γιώργο Παπανδρέου που τώρα τον καταριούνται όλοι οι Έλληνες, όταν τον ψήφιζαν ήταν καλός, αφού υποσχόταν ότι «λεφτά υπάρχουν». Τα θέλαμε και τα πάθαμε, τώρα θα πάθουμε τα ίδια και με αυτόν που θα μας έλθει, λίαν προσεχώς και τότε κλάψε με μάνα μου, με ήλιο και φεγγάρι. Αυτή η χώρα είναι η μοίρα της να τυραννιέται, χωρίς να φταίει ο λαός της. Σε ποιον να τα πεις και να σε πιστέψει, όλοι κάνουν τους σωτήρες, αρκεί να πάρουν την εξουσία. Αυτή και μόνο θέλουν, είναι η αγάπη τους, είναι η ζωή τους!
Έτσι λοιπόν μ’ αυτά και μ’ αυτά θα πάμε κατά διαόλου και δεν θα μας λυπηθεί κανένας. Διότι εμείς τους ψηφίσαμε και τους δώσαμε την εξουσία...