Η ψευτο-Αριστερά έδωσε «γη και ύδωρ»!

on .

Ο Πρωθυπουργός και η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ πάσχει βαρέως από ιστορική αμνησία ή υποκρίνονται τους ανιστόρητους. Γι’ αυτό και δε δυσκολεύομαι να ερμηνεύσω τα κίνητρα που τους οδήγησαν να παραδώσουν αμαχητί τη χώρα στους τοκογλύφους και στους κεφαλαιοκράτες της Ευρώπης. Αυτή η συμπεριφορά επαναφέρει στη μνήμη μας γεγονότα από την ελληνική ιστορία τα οποία μπορούν να ξυπνήσουν τις συνειδήσεις των συμπατριωτών μας.
Διηγούνται, λοιπόν, ο Ηρόδοτος και ο Θουκυδίδης ότι ο Δαρείος, βασιλιάς της Περσίας, της υπερδύναμης εκείνης της εποχής, έστειλε πρεσβεία στην Ελλάδα και τους ζητούσε να δώσουν «γη και ύδωρ», σύμβολα υποταγής. Ήθελαν οι Πέρσες να επεκτείνουν την κυριαρχία τους σ’ ολόκληρη τη Μεσόγειο και δεν ανέχονταν την παρουσία της Ελλάδας ούτε στις αποικίες ούτε στον ελλαδικό χώρο. Και πώς αντέδρασε η μικρή Ελλάδα στο τελεσίγραφο της μεγάλης αυτοκρατορίας; Πήραν τους πρεσβευτές των Περσών και τους έριξαν μέσα σ’ ένα πηγάδι, λέγοντάς τους: «Πάρτε από τον πάτο του πηγαδιού γη (χώμα) και νερό και να το πάτε στο βασιλιά σας».
Και παρόμοια στάση των προγόνων μας από τη σύγχρονη ιστορία: Ο Μουσολίνι με τις ευλογίες του Χίτλερ ζήτησε να παραδοθεί η Ελλάδα στον πανίσχυρο ιταλικό στρατό. Και οι πατεράδες μας με τα λιανοντούφεκα όχι μόνο αντιστάθηκαν, αλλά τους πέταξαν στην Αδριατική.
Τι μας δείχνουν αυτές οι ιστορικές μνήμες; Διαχρονικά οι Έλληνες φανερώνουν γενναία ψυχή, φρόνημα πατριωτικό και υψηλό αίσθημα ελευθερίας. Δεν παραδίνονται στους ισχυρούς, αλλά ξέρουν να παλεύουν, να διεκδικούν τα δίκια τους και να κρατάνε την αξιοπρέπεια και τη συνείδηση καθαρή.
Δυστυχώς στις μέρες μας οι κυβερνώντες με τις πράξεις τους δείχνουν πως δεν κυβερνάνε τον ελληνικό λαό. Η εξουσία τους έχει μεταλλάξει σε βαθμό που να μην τους αγγίζει τίποτε το ελληνικό. Άφησαν τη χώρα αφύλακτη και με τη σφραγίδα τους την παρέδωσαν στον εχθρό. Αποφάσισαν χωρίς να κοκκινίσουν να ξεπουλήσουν τα πάντα. Αμφιβάλλω αν θα γλυτώσουν ακόμα και οι αρχαιολογικοί χώροι, οι εκκλησίες και οι θάλασσες.
Τέτοια δουλοπρέπεια και διάθεση υποταγής από Έλληνες ηγέτες για πρώτη φορά γνωρίζουμε. Γιατί οι ηγέτες της Ελλάδας στην ιστορική της πορεία πάντα μπαίνουν μπροστά και θυσιάζονται για να προστατέψουν τον ελληνικό χώρο και τις αξίες που κρατάνε οι Έλληνες. Ενώ τούτοι μεταμορφώθηκαν σε υπηρέτη των λαών και χωρίς ντροπή παρέδωσαν τα κλειδιά της χώρας, μετατρέποντάς τη σε αποικία και προτεκτοράτο των δυνατών. Πόσο δίκιο έχει ο κ. Κουτσούμπας, Γραμματέας του ΚΚΕ, που από το βήμα της Βουλής τους αποκάλεσε ψευτοαριστερούς και τους στιγμάτισε ως θεομπαίχτες και υποκριτές!
Οι προσκυνημένοι ηγέτες της ψευτοαριστεράς ξεπούλησαν για 99 χρόνια τη δημόσια περιουσία της χώρας και δέχτηκαν ο Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου να είναι ξένος με δικαίωμα veto. Ούτε ξένος κατακτητής δεν διανοήθηκε να ξεπουλήσει τον τόπο μας σε ξένους. Και όμως ήρθαν οι «Αριστεροί» να βγάλουν στο σφυρί τα πάντα. Και τους ερωτώ δημόσια: Ρώτησαν τον Ελληνικό λαό ή έστω τους ψηφοφόρους τους για παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας; Κι αν στο μέλλον η Ελλάδα βρεθεί σε μεγάλα προβλήματα από πόλεμο, φυσική καταστροφή ή οικονομική κρίση, σε τίνος την πόρτα θα ζητιανέψει;
Κρίμα, έδειξαν οι κυβερνώντες ότι δεν έχουν ούτε ηθικό φραγμό ούτε ιδεολογικές αναστολές, αρκεί και μόνο να κρατήσουν την Εξουσία. Φαίνεται πως η Εξουσία είναι διαβρωτική και σαπίζει συνειδήσεις.
Και σαν να μην τους έφτανε το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και οι βάρβαροι φόροι σε βάρος των φτωχών και αδυνάτων, σοφίστηκαν και τον «κόφτη», κάτι ανάλογο με τη λαιμητόμο στα χρόνια της Γαλλικής Επανάστασης. Θέλουν οι «Αριστεροί» να σιγουρέψουν τους ξένους ότι δεν πρόκειται να χάσουν οι δανειστές ούτε δεκάρι κι ας ξεψυχήσουν οι Έλληνες. «Αιδώς Αργείοι».
Και όμως, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζουν για το έγκλημά τους. Ο αμοραλισμός και ο τυχοδιωκτισμός έχουν ξεπεράσει κάθε φαντασία. Εκτιμώ πως μεγαλύτερη πολιτική απάτη στη σύγχρονη ιστορία δεν υπήρξε. Η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται σε μια ιδιότυπη κατάσταση κατοχής. Λείπουν μονάχα οι γερμανικές σημαίες από τα υπουργεία της Κυβέρνησης. Και ας μην ξεχνάμε ότι το να μπαίνουν και να βγαίνουν στο Χίλτον οι Υπουργοί μας με τα κόκκινα σακκίδια θα το πληρώσουμε 86 δισ.!
Και τώρα τίθεται το καίριο ερώτημα: Πώς θα συντελεστεί η πολιτική κάθαρση και πως θα σωθεί ο τόπος από τα ξένα και τα ντόπια κοράκια: Σωτήρες δεν υπάρχουν και η αντίδρασή μας στο σπίτι ή στο καφενείο δεν φτάνει. Έχουμε όλοι, αριστεροί και δεξιοί, φτωχοί και πλούσιοι, εργαζόμενοι και άνεργοι ευθύνη απέναντι στην πατρίδα, στην ιστορία, στα παιδιά και στα εγγόνια μας.
Oι άλλοι τιμωρήθηκαν και οι τωρινοί αποδείχτηκαν πολύ χειρότεροι. Για να μην καταρρεύσει ολόκληρο το κρατικό μας οικοδόμημα είναι και ώρα για αντίδραση συλλογική και να πούμε στους κυβερνώντες και στους ξένους ως εδώ, δεν ανεχόμαστε άλλο τον ευτελισμό της πολιτικής εξουσίας και της ταπεινωτική μας παράδοση στους δανειστές μας.