Δύσκολος αλλά μοναδικός ο δρόμος της διεύρυνσης!...

on .

• Σε μια εποχή όπου όλα γύρω μας απαξιώνονται, σε μια εποχή όπου κάποιοι επενδύουν στο ταξικό μίσος και στους διαχωρισμούς, ενώ την ίδια στιγμή παίρνουν το 70% από το εισόδημα των ελεύθερων επαγγελματιών και το ΕΚΑΣ από τους χαμηλοσυνταξιούχους, γίνεται πλέον αντιληπτό όλο και περισσότερο στους πολίτες, ότι η μοναδική δύναμη ελπίδας για τον τόπο είναι η Νέα Δημοκρατία.
Η Νέα Δημοκρατία με τη Συμφωνία  Αλήθειας  που  προτείνει  στον  ελληνικό  λαό, είναι η απάντηση στην αναζήτηση των πολιτών για μια άλλη κατεύθυνση. Όλοι εμείς που θέλουμε να εκφράζουμε το ¨νέο¨ για την Ελλάδα αλλά και για την παράταξή μας, οφείλουμε να αγκαλιάσουμε όλους τους πολίτες και να δώσουμε αξία στις Αξίες μας. Οφείλουμε να ανοίξουμε τις πόρτες στους νέους μας, δίνοντας απαντήσεις στα προβλήματά τους. Οφείλουμε να στηρίξουμε τους ανθρώπους της παραγωγής με κάθε τρόπο, ανθρώπους που παράγουν είτε έξω στα χωράφια είτε μέσα στα γραφεία (είτε δημόσια, είτε ιδιωτικά), αρκεί να παράγουν. Οφείλουμε τέλος, να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να δώσουμε όλοι μας το κάτι παραπάνω, για ένα καλύτερο αύριο για μας και για τα παιδιά μας.
Απευθύνομαι λοιπόν σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Ελληνες, που θέλουν να ενισχύσουν τη μεγάλη κοινωνική και πολιτική συμμαχία των μεταρρυθμίσεων. Με ανοικτό πνεύμα,  χωρίς  ρεβανσισμούς  και προκαταλήψεις, με αλληλεγγύη στην κοινωνία και στους πολίτες που δοκιμάζονται, είμαστε έτοιμοι να συγκρουστούμε με οτιδήποτε μας κρατάει πίσω.