Γνώμη και λόγο έχουν όλοι οι Ηπειρώτες...

on .

• Τα προβλήματα και τα  θέματα ανάπτυξης κάθε περιοχής πρέπει να ενώνουν  πολιτικές δυνάμεις και τοπικούς φορείς και να αντιμετωπίζονται με ευρύτητα πνεύματος. Γνώμη και λόγο πρέπει να έχουν όλοι όσοι κατέχουν θέσεις ευθύνης και οι προτάσεις τους θα πρέπει τουλάχιστον να εξετάζονται. Υπό το πρίσμα αυτό κρίνεται επιεικώς ως «ατόπημα» η πρωτοβουλία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης Γ. Σταθάκη να καλέσει  σε σύσκεψη  για το θέμα των υδρογονανθράκων  μόνο τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Ήπειρο.
Δεν γνωρίζουμε σε τι θα… χάλαγε το «κλίμα» η παρουσία των άλλων τεσσάρων βουλευτών της Ηπείρου.  Ένα όμως είναι βέβαιο, ότι αυτή θα εδραίωνε την πεποίθηση ότι οι έρευνες για υδρογονάνθρακες αντιμετωπίζονται με μεγάλη σοβαρότητα από την Κυβέρνηση και η εξέλιξη των διαδικασιών, είναι υπεράνω κομμάτων και προσώπων.
Θα έπρεπε μάλιστα ο Υπουργός να σεβαστεί το γεγονός ότι ορισμένοι από τους «άλλους» Ηπειρώτες βουλευτές,  ήδη έχουν βάλει «πλάτη»  στην προώθηση των διαδικασιών για την υπογραφή των συμβάσεων, την ώρα που κάποιοι «σύντροφοι» των σημερινών κυβερνώντων τις αντιμάχονταν λυσσαλέα! Αυτά τα ολίγα για σήμερα.