Πατριώτες, Εθνικιστές και ανέστιοι μπαχαλάκηδες…

on .

- Το Σκοπιανό και τα συλλαλητήρια, ανέδειξαν ως πρώτα θέματα, το Έθνος και την Πατρίδα.  Αλλά όλη αυτή η πρεμούρα της «Πρώτης φορά Αριστεράς» ρίχνει όλο το βάρος στην προσπάθεια, λύσης του προβλήματος, με  μια συμφωνία να αναγνωριστούν ως έθνος Μακεδονικό οι Σλάβοι του γειτονικού κρατικού κατασκευάσματος, που οργάνωσε μια άλλη αριστερή-κομμουνιστική οντότητα την οποία δημιούργησε ο Τίτο  μετά τον πόλεμο.
- Έτσι, η δική μας Αριστερά, συντρέχει στις ανομολόγητες επιδιώξεις των Σλάβων  να αποκτήσουν τη δική τους εθνική οντότητα της Μακεδονίας, απεμπολώντας τη  δική μας Μακεδονία, και αγνοώντας την πάνδημη λαϊκή έξαρση που εκφράστηκε με το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και την διακήρυξη ότι «Η Μακεδονία είναι Ελλάδα».
- Και ρίχνοντας, η «Πρώτη φορά Αριστερά» μας, νερό στο μύλο των Σλάβων να αποκτήσουν ταυτότητα Μακεδονικού έθνους, δηλαδή στην  ουσία, να αναγνωρίζουν     τον Εθνικισμό τους, και να καταλογίζουν σε όσους συμμετέχουν σε αυτά τα συλλαλητήρια, Εθνικισμό, φασισμό,  ακροδεξιά  και άλλα παράγωγα της αριστερής προπαγάνδας.
- Στηρίζουν έτσι το έθνος, τον εθνικισμό, και τον αλυτρωτισμό των Σλάβων, και ξεπουλάνε το Ελληνικό Έθνος, τον Ελληνικό Εθνικισμό, και την αληθινή ιστορία του Γένους μας, και την Πατρίδα. Και ακόμη χειρότερα, ακυρώνουν όλους τους αγώνες του Εθνους, και τις θυσίες του Λαού μας, για την απελευθέρωση της ακριτικής Ελλάδας…
- Όλες αυτές οι αρνήσεις, και οι οργανωμένες αντιδράσεις από την Αριστερή Κυβέρνηση, αφοπλίζουν τελικά κάθε προσπάθεια και κάθε ιδέα προάσπισης της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, και διδάσκουν στη νέα γενιά, ως άσκοπη κάθε  θυσία των προγόνων τους. Διδάσκουν ακόμη ότι το Έθνος είναι μια ξεπερασμένη ιδέα μέσα στην παγκοσμιοποίηση, και ο Εθνικισμός, αποτελεί μια νοσηρή κοινωνική έκφραση και μια μορφή φασισμού. Πίσω όμως, από αυτή την προσπάθεια αυτής της Αριστεράς, κρύβεται μια άλλη ανομολόγητη πρόθεση. Η αναγνώριση των αυτοαποκαλούμενων «Σλαβομακεδόνων», που συνεργάστηκαν στην κατοχή και στον συμμοριτοπόλεμο με τους Έλληνες κομμουνιστές, και στράφηκαν εναντίον του οργανωμένου Ελληνικού  μεταπολεμικού Κράτους, και ακόμη συνδέθηκαν με προδοτικά σύμφωνα, για την σοβιετοποίηση των Βαλκανίων, και την έξοδο των Σλάβων στο Αιγαίο. Και διόλου απίθανο να δούμε σε λίγο, και κίνημα που υποβόσκει, για την απόδοση ιθαγένειας  και περιουσιών σε εκείνους που τη στερήθηκαν, για την  ανθελληνική τους συμπεριφορά και τα εγκλήματα κατά του δικού μας Έθνους, και να ζητήσουν και συντάξεις για όσα εναντίον της Ελλάδας έπραξαν...
- Να προσθέσουμε και κάτι τοπικό. Το 1944 με τα Δεκεμβριανά, έφθασαν στα Γιάννενα, παραμονές Χριστουγέννων, για να χτυπήσουν και διαλύσουν τις Εθνικές ομάδες του Ζέρβα, και η Ταξιαρχία του καπετάνιου Υψηλάντη με «σλαβομακεδόνες», οι οποίοι χτύπησαν και εξόντωσαν το φυλάκιο του ΕΔΕΣ στο Πέραμα, βασάνισαν, κατέσφαξαν τη φρουρά του, και κρέμασαν  τα ακρωτηριασμένα σώματα στα δέντρα (λεπτομέρειες στα βιβλία του Γιαννιώτη Σπύρου Στεφόπουλου). Αυτοί «απελευθέρωσαν» τότε τα Γιάννενα με τον Άρη και τον Σαράφη, και οδήγησαν τον Ζέρβα και τον ΕΔΕΣ  στην Κέρκυρα. Η ιστορία δεν παραγράφεται έτσι με μια επιθυμία της Αριστεράς που αγνοεί τα πραγματικά γεγονότα. Τώρα, αν κάποιοι τα κονομάνε με το εμπόριο, τα αμπέλια, τα κρασιά, τα καζίνο, και τα… οδοντοϊατρεία στα Σκόπια, πίνοντας φραπέ και κρασάκι κάτω από τα αγάλματα του Αλέξανδρου,  αυτά, σαν παρακμή μόνο  μπορούν να χαρακτηριστούν. Να βοηθηθεί το κρατίδια αυτό, αλλά χωρίς να  χαθούν τα δικά μας Εθνικά κεκτημένα και αποκτημένα με θυσίες και αίμα, και να προστατευτεί και η στραγγαλισμένη Ελληνική μειονότητα που μένει σαν τους κρυπτοχριστιανούς στο κρατίδιο.
- Ο δικός μας Εθνικισμός δεν είναι αμάρτημα, όταν θεριεύει ο Εθνικισμός των απέναντι Σλάβων, και των δίπλα μας στην Τουρκία. Αλλά και όσες αλλαγές γίνονται και συντηρούνται στην Ευρώπη, οι εθνικές ταυτότητες, για να προστατεύσουν οι λαοί τις κατακτήσεις τους, την ιστορία τους, τον πολιτισμό τους.
- Στη Σουηδία, όταν ήταν σε έξαρση οι εξοπλισμοί  με ατομικά όπλα σε Ρωσία και Αμερική, και υπήρχε κίνδυνος για ατομικό πόλεμο και όλεθρο ολική καταστροφής, οι Σουηδοί έφτιαχναν υπόγεια αντιατομικά καταφύγια, με υπόγειες πόλεις και εγκαταστάσεις ηλεκτρικών εργοστασίων. Οι προσπάθειες αυτές είχαν αποτέλεσμα, αυτή την μεγάλη ανάπτυξη μηχανημάτων και κρουστικών εργαλείων θραύσεως πετρωμάτων. Το σύνθημα που επικρατούσε τότε ήταν: «ο κόσμος να καταστραφεί οι Σουηδοί θα επιζήσουν ενός ολέθριου ατομικού πόλεμου».
- Η «πρώτη φορά Αριστερά», δεν σταματά μόνο στα Σκόπια, αυτή την αντεθνική πολιτική. Συνεχίζει και στην Αλβανία, με πρόθεση να αναγνωρίσει ακόμη και το έθνος των Τσάμηδων, και να αποδώσει τις περιουσίες στους σφαγείς και εγκληματίες της Θεσπρωτίας, και τους συνεργάτες των Ιταλών και των Γερμανών κατακτητών.
- Και εδώ, κατασκευάζεται το ίδιο σενάριο, αναγνωρίσεως του ΄Εθνους των Τσάμηδων, ενώ αγνοείται η Εθνική Ελληνική Μειονότητα, αναγνωρισμένη με διεθνείς συμφωνίες, και φαλκιδεύονται τα δικαιώματά της.
- Να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις με την γειτονική Αλβανία, αλλά να προστατευτούν και τα δικαιώματα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας.
- Οι παρακαταθήκες των Ελλήνων για το Έθνος μας και την Πατρίδα μας, ιερές, εκφρασμένες   και τραγουδισμένες από τους ποιητές μας και τους συνθέτες μας. Εκεί απέναντι στο Δρίσκο ο Μαβίλης, άφησε το αιώνιο μήνυμα ποτίζοντας με το αίμα του την ελεύθερη Ήπειρο
«Πατρίδα σαν τον ήλιο σου ήλιος αλλού δεν λάμπει»
Και ο Εθνικός ποιητής Διονύσιος Σολωμός έγραψε
«το Έθνος πρέπει να θεωρεί Εθνικό, ό,τι είναι αληθινό»
- Οι ανέστιοι μπαχαλάκηδες, αρνητές της Πατρίδας και του Έθνους των Ελλήνων, ασκούνται στις καταλήψεις.
- Και οι περιπλανήσεις του μέτοικου συνεχίζονται 

ο  μέτοικος