«Κρείττον του λαλείν το σιγάν…»

on .

• Δεν φθάνει που η Δημοτική Αρχή Μπέγκα, από πλευράς έργων και υποδομών, εγκατέλειψε στην τύχη του ολόκληρο τον κυκλοφοριακό ιστό της πόλης (δρόμους, πεζοδρόμια, πλατείες, παραλίμνιο κ.α.) και αντί γι’ αυτό να ζητήσει μια απλή «συγγνώμη», με χθεσινή ανακοίνωσή της προκαλεί και από πάνω τους ταλαίπωρους πολίτες και επισκέπτες, μεγάλα θύματα της αδιαφορίας και της ανικανότητάς της!
Με αφορμή, επιτέλους, την έναρξη κάποιων επειγόντων παρεμβάσεων, κυρίως σε συνοικίες του Δήμου ο Αντιδήμαρχος «Προγραμματισμού και Ανάπτυξης» Θανάσης Μανταλόβας προέβη σε… βαρύγδουπες δηλώσεις τονίζοντας, μεταξύ άλλων ότι «επιστρέφουμε στους πολίτες με έργα και το τελευταίο ευρώ που εισπράττουμε…, απορρίπτουμε κάθε λογική και ενέργεια πελατειακής διαχείρισης και κατασπατάλησης αυτών των πόρων, όπως συνέβαινε σε άλλες εποχές…»!
Βέβαια, ξεχνά ο κ. Μανταλόβας ότι η παράταξή του κυβερνά τον Δήμο συνεχώς δύο σχεδόν τετραετίες και ότι παρέλαβε την πόλη με ένα οργασμό έργων και παρεμβάσεων, υπόδειγμα ανάπτυξης για όλη την Ελλάδα! Και φθάσαμε σήμερα να θυμίζουν τα Γιάννενα βομβαρδισμένη πόλη της… Συρίας με τους περισσότερους δρόμους γεμάτους λακκούβες ή και σαμαράκια (όταν κάπου έγιναν πρόχειρες παρεμβάσεις)…
Καλύτερα λοιπόν να μην μιλάνε οι άρχοντες της Δημοτικής μας Αρχής, όταν δεν έχουν να επιδείξουν κάποιο έργο. Από λόγια χορτάσαμε. Γι’ αυτό… κρείττον του λαλείν το σιγάν!

ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ