Ο απαράδεκτος κ. Ράμα…

on .

Θέλει ο Ράμα να κρυφτεί και η χαρά για το θάψιμο του Κ. Κατσίφα δεν τον αφήνει. Λίγες ώρες μετά την κηδεία του μακαρίτη ο Έντυ 'ξαναχτύπησε'. Μίλησε για άξεστους, ύαινες, κοράκια, γουρούνια, γαϊδούρια κλπ. Είπαμε: Ο 'ηγέτης’ έχει επίπεδο! Χώρισε με τις δηλώσεις του ο ρατσιστής Ράμα τους Β/Ηπειρώτες σε κακούς και καλούς. Προφανώς καλούς εννούσε τους εξωμότες Ξ. Νούση, Παντελή Μαϊκο, Γ. Γκόρο και μερικά άλλα έλάχιστα τέτοια όντα. Η μεγάλη μάζα των Β/Ηπειρωτών παραμένουν κακοί για τον ρατσιστή Ράμα, αφού επιμένουν να είναι Έλληνες παρά τα φριχτά βασανιστήρια και τις διώξεις, που υφίστανται απ' το δολοφονικό αλβανικό κράτος και δεν αρνούνται τον εθνισμό τους.
Είναι αμφίβολο αν ο Ράμα γνωρίζει τι σημαίνει αξία ως αρχή βασική για τον ανθρώπινο πολιτισμό, αυτός που δε σεβάστηκε τη μοναδική αξία της ζωής του Κ. Κατσίφα! Είναι βέβαια οξύμωρο να μιλά ο ρατσιστής και δολοφόνος Ράμα για αξίες και μάλιστα για σεβασμό - εδώ η εξοργιστική κυνικότητα σε όλο της το μεγαλείο - του νεκρού.
΄Ενα άλλο 'χαριτωμένο' απ' όσα έγραψε ο ΄Εντυ είναι ότι οι "΄Ελληνες βρήκαν στέγη στην Αλβανία"! Ενώ είναι γνωστό ότι οι Χότζα, Αλία, Μπερίσα και η αφεντιά του εποίκισαν με Αλβανούς έναν καθαρά Ελληνικό χώρο, όπως είναι η Β. ΄Ηπειρος με στόχο τη δημογραφική αλλοίωση της περιοχής. ΄Εβαλαν δηλαδή απέναντι σε κάθε Β/Ηπειρώτη, που ζει στον τόπο του έναν Αλβανό, με σιωπηλή εντολή να αρπάξει ο Αλβανός με κάθε μέσο την περιουσία του Β/Ηπειρώτη.
΄Ετσι όπως έβλεπα τον Ράμα στη φωτογραφία με ύφος εκατό καρδιναλίων, σφιγμένα χείλη και σταυρωμένα χέρια στο στήθος, θυμήθηκα ότι έτσι φωτογραφιζόταν και ο Μουσολίνι. Βλέπετε ότι οι φασίστες και ρατσιστές αντιγράφουν τις πράξεις, το ήθος και το ύφος ο ένας του άλλου. ΄Οταν όμως είδα στον τύπο να δημοσιεύεται η καρτέλα του Ράμα απ' το τρελοκομείο τότε ένιωσα οίκτο για τον γειτονικό λαό, στην ζωή του οποίου κάνει κουμάντο ο Ράμα, που χαρακτήρισε τον Κ. Κατσίφα ως τρελό και εξτρεμιστή, αυτός που αμέσως μετά την κηδεία του Κ. Κατσίφα τρομοκρατούσε τους Β/Ηπειρώτες κρατώντας στη φυλακή αυθαίρετα τον πρ. ΄Επαρχο ΄Ανω Δρόπολης Χ. Ντούτση, τον Θ. Στέφο και άλλους δύο.
Λοιπόν, ο 'ηγέτης΄ Ράμα δεν τελείωσε με τον Κ. Κατσίφα και θα συνεχίσει τις ρατσιστικές δολοφονικές επιθέσεις στον Ελληνισμό της Β. Ηπείρου με τρομοκρατία και αφαίρεση περιουσιών αυτή τη φορά.
Αλλά με την υπόθεση της δολοφονίας του Κ. Κατσίφα δεν τελείωσαν ούτε οι Β/Ηπειρώτες, ούτε οι Ελλαδίτες ΄Ελληνες. Το μήνυμα που στέλνει ο Κ. Κατσίφας απ' τον τάφο είναι μήνυμα διπλό. Πρώτον, να βρεθούν από ανεξάρτητη Επιτροπή και να δικαστούν σε ανεπηρέαστο δικαστήριο οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας με πρώτο τον Ράμα. Σύντροφε Ράμα, η νέμεσις έχει ράμματα για κάθε γούνα ... Και δεύτερον, να αντισταθούμε στον ρατσιστικό ανθελληνισμό με αφοσίωση στα ιδανικά της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Πριν κλείσω αυτό το σημείωμα καλώ τον ΄Εντυ Ράμα - μολονότι το να απευθύνω τον λόγο σε ρατσιστές μου προκαλεί απέχθεια και αηδία - όπως υπενθύμισε στον λαό του ότι 'το Ελληνικό ΄Εθνος έδωσε πολλά στην ανθρωπότητα' να μας πει τι προσέφερε στον παγκόσμιο πολιτισμό το δικό του ΄Εθνος εκτός από ναρκωτικά και ρατσισμό. Και μη μας μιλήσει για τη Μητέρα Τερέζα, γιατί αυτή δεν είχε κουλτούρα Αλβανού ρατσιστή και πίστευε στον Χριστό που διδάσκει το 'ου φονεύσεις'. Και να υπενθυμίσω στον Ράμα την προσφορά του Ελληνικού Λαού στους Αλβανούς. Μια προσφορά, που ακόμη συνεχίζεται και για την οποία δεν είμαι βέβαιος αν αποτελεί πλέον προσφορά μεγαλοψυχίας και ανθρωπιάς ή ασυγχώρητη αφέλεια πληρωμένη με Β/Ηπειρωτικό και Ελλαδικό αίμα. Εμείς οι ΄Ελληνες πρέπει να μαχόμεθα με ρατσιστές "ηγέτες" τύπου Ράμα, που αραδιάζουν φέρετρα και ανοίγουν τάφους για τους Β/Ηπειρώτες.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΚΑΛΗΣ