Η αντιπολίτευση της… μάσκας!

on .

Η αντιπολίτευση της… μάσκας καλά κρατεί. Τη σκυτάλη πήρε η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, Πανεπιστημιακή και γιατρός μάλιστα κ. Μερόπη Τζούφη, η οποία διαπιστώνει ναι μεν,  ότι είναι ελεγχόμενη η κατάσταση στις υγειονομικές μονάδες της Ηπείρου, αλλά… και ότι υπάρχει έλλειψη υλικών ατομικής προστασίας!     Η … αιτία γνωστή:  Η κακή κυβέρνηση που αντί για μάσκες κλπ δίνει χρήματα για καμπάνια ενημέρωσης! 
Η κυρία Τζούφη, δεν θα έχει ακούσει φαίνεται ότι το πρόβλημα με το υγειονομικό υλικό, τις μάσκες και τα γάντια, δεν είναι οικονομικό, αλλά διαθεσιμότητας. Αν πάντως πιστεύει ότι οι ελλείψεις οφείλονται την Κυβέρνηση που …  αδιαφορεί για  το ιατρικό προσωπικό-  το οποίο βεβαίως  καθημερινά το επαινεί- και η αγωνία της είναι  τόσο μεγάλη, ιδού και για αυτή η Ρόδος: ας διαθέσει τη βουλευτική της αμοιβή για να αγοραστούν άμεσα μάσκες και γάντια για την απαραίτητη προστασία των συναδέλφων της που αγωνίζονται για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού στις υγειονομικές μονάδες της εκλογικής της περιφέρειας. 
  Η κ.  Τζούφη όπως και  άλλα στελέχη  του ΣΥΡΙΖΑ που «ανέβηκαν στα κάγκελα», δεν νομίζουμε ότι έχουν παραιτηθεί των βουλευτικών αποζημιώσεων τους, για να «κουνούν» το δάκτυλο στα Μέσα Ενημέρωσης και σε όσους εργάζονται για την προβολή των ενημερωτικών σποτ, ζητώντας  να το κάνουν στο διηνεκές αφιλοκερδώς. Αν σήμερα ως χώρα έχουμε πετύχει θετικά αποτελέσματα στην τήρηση των προληπτικών μέτρων και την ενημέρωση των πολιτών, το οφείλουμε στα Μέσα Ενημέρωσης, εξαιρουμένων φυσικά των κομματικών φερέφωνων.
Πάλι καλά βέβαια που η κ. Τζούφη δεν επαναλαμβάνει τις κορώνες κατά του «κακού» ιδιωτικού τομέα Υγείας, που «σύντροφοί» της τον διασύρουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το αντίθετο μάλιστα: Ζητά τη στήριξη των ιδιωτών ιατρών, ώστε να αποφευχθεί η επιβάρυνση των νοσοκομείων της πόλης… Ας όψονται βεβαίως τα ψηφαλάκια.  
Αυτά για σήμερα.