Σε απολογία ο Καχριμάνης!

on .

ΑΠΟ καιρό προειδοποιούσαμε τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξ. Καχριμάνη (και όσους συνέπλεαν), για το σκάνδαλο των απευθείας αναθέσεων υποθέσεων έναντι χιλιάδων ευρώ στη δικηγόρο Αθηνών κ. Γεωργία Τατάγια. Όχι μόνο δεν άκουγε, αλλά με επιστολές και εξώδικα μετά της συνεργάτιδάς του, μας λοιδορούσαν και απειλούσαν, ζητώντας μάλιστα από τον «Πρωινό Λόγο» να μας βάλει... φρένο!
ΝΑ όμως που είχαμε δίκιο για την παρανομία! Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Μιχελάκης στις 15 Φεβρουαρίου τον κάλεσε σε απολογία, μαζί με τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου και πρέπει να απολογηθούν εντός τριάντα ημερών! Διότι, πέραν των άλλων η Περιφέρεια Ηπείρου έχει στελεχωμένη νομική υπηρεσία και διότι η λήψη μιας απόφασης με αναδρομική ισχύ, για... νομιμοποίηση των παρανομιών, δεν είναι αρκετή για να θεωρηθεί λήξαν το θέμα.
ΕΙΝΑΙ η πρώτη φορά που ο Περιφερειάρχης εγκαλείται για τέτοιας έκτασης σκάνδαλο, που μπορεί να τον οδηγήσει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο και στη Δικαιοσύνη! Το έχουμε ξαναπεί, οι αποκαλύψεις μας δεν επιδέχονται αμφισβήτησης και στηρίζονται σε ντοκουμέντα. Ότι ενοχλούνται οι άνθρωποι... πασών των εξουσιών, μας αφήνει αδιάφορους όπως και η τακτική των απειλών, μηνύσεων και αγωγών. Όπως έγινε και με την απόρριψη της αγωγής του κουνιάδου του κ. Καχριμάνη εναντίον μας, επειδή αποκαλύψαμε τη βιομηχανία των απευθείας αναθέσεων προς εκείνον...