Ψεύδεται ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ!

on .

• Δυστυχώς, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΙ κ. Μπαρτζώκας για άλλη μιά φορά ψεύδεται. Επιχειρεί ματαίως να παραπληροφορήσει τους πολίτες, σχετικώς με το πρόστιμο που επιβλήθηκε στη ΔΕΥΑΙ, όπως αποκαλύψαμε πριν από λίγες ημέρες. Στην νέα του ανακοίνωση λέει πως ο κ. Αρλέτος δεν συμμετείχε στη συζήτηση της 10ης/1/2020 και για να πείσει (ύστερα από την κριτική και του κ. Θωμά Μπέγκα) παρουσίασε ένα πρακτικό με αριθμό 1- απόφαση 2/ 10-1-20, με τον κ. Αρλέτο να δηλώνει πως δε συμμετέχει στη συζήτηση.

Απέκρυψε όμως ο κ. Μπαρτζώκας ότι υπάρχει και το πρακτικό 1- απόφαση 1, της ίδιας ημερομηνίας για το ίδιο θέμα, της ανάθεσης του έργου της επέκτασης του Βιολογικού καθαρισμού, για το οποίο ενδιαφέρονταν και η εταιρία του κ. Αρλέτου. Σε αυτή την απόφαση καταγράφεται και η παρέμβαση στη συζήτηση του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΙ και αντιδημάρχου.

Αλλά περιέργως επιμένει να θέλει να βγάλει ηλιθίους τους ελεγκτές του Υπουργείου Οικονομικών, οι οποίοι στην έκθεσή τους δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνείας, ως προς το τι συνέβη και τα κίνητρα του κ. Αρλέτου. Αλλά, κοτζάμ καθηγητής πανεπιστημίου και δεν ντρέπεται να λέει τόσα ψέμματα;