Πρωϊνός και... απογευματινός ασθενής!

on .

● Δεν ξεφεύγουν από την... επιστημονική κουβέντα, του Μήτσου και του Θύμιου, ούτε τα ιατρικά θέματα! Μιλάνε επί παντός επιστητού! 

Τα επιχειρήματά τους εξασφαλίζονται, είτε από την προσωπική τους «ιατρική θεραπεία», είτε... εξ ακοής, στο ιατρικό κομμάτι των δελτίων ειδήσεων!

Οι δυο τους λοιπόν, έχουν διαφορετικές απόψεις, για τη λειτουργία των πρωϊνών και των απογευματινών χειρουργείων! 

Ο Θύμιος, θιασώτης μόνο των πρωϊνών...

Ο Μήτσος, υποστηρικτής, με πάθος, των απογευματινών! Τα «επιχειρήματα», του Μήτσου, ακράδαντα!

-Και τα... Σχολεία Θύμιο μου, του είπε, λειτουργούν πρωί και απόγευμα, ελλείψει αιθουσών! Γιατί να μην έχουμε και απογευματινά ιατρεία, ώστε να λειτουργούν τα χειρουργεία! (αποστομώθηκε ο Θύμιος...) 

-Τα Σχολεία Μήτσο μου, το απόγευμα λειτουργούν... τσάμπα, ενώ στα απογευματινά ιατρεία... το τσάμπα πέθανε! (ας ελπίσουμε... όχι και ο ασθενής!)

- Ναι αλλά και αυτή η καθυστέρηση των εγχειρήσεων στα πρωϊνά που φτάνει πολλές φορές τα 5 με 8 χρόνια, καλή είναι; (χρειάζονται δηλαδή... δύο κυβερνητικές θητείες, για να φτάσεις στο χειρουργικό τραπέζι!) 

Δε θυμάσαι τι τράβηξες εσύ ο ίδιος, με την απλή εγχείριση στον προστάτη; Προγραμματίστηκες το 2018... επί Τσίπρα και μπήκες στο χειρουργείο το 2022 επί... Μητσοτάκη! 

- Αλλά εσύ μου φαίνεται, πως βλέπεις τον... ουροσυλλέκτη σου άδειο και όχι μισογεμάτο! (είναι επηρεασμένος και από...κομματικές προκαταλήψεις...) 

Βέβαια, το απόγευμα θα πληρώσεις κάτι παραπάνω, από το πρωϊνό! (εξαρτάται...), αλλά θα έχεις ταχύτερη εξυπηρέτηση! Έτσι, αν  προγραμματιστείς αρχές του Μάρτη για απογευματινό χειρουργείο, θα ξεμπλέξεις... ως τον Ιούνιο, για να είσαι έτοιμος και για... τις Ευρωεκλογές! 

Με τον τρόπο αυτό... ο Άδωνις, πετυχαίνει, με... ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια!

Καλή ανάρρωση... 

* Ο Γιάννης Μπούγιας είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής.