Όχι στην Ήπειρο άλλοι λαθρομετανάστες...

on .

ΑΡΧΙΣΑΝ τα όργανα, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Με απίστευτους ρυθμούς πλέον αποβιβάζονται στα νησιά μας οι λαθρομετανάστες. Μιλάμε για κανονική εισβολή! Διότι η συντριπτική πλειοψηφία δεν είναι πρόσφυγες πολέμου. Ούτε μετανάστες. Οι δε περισσότεροι πλέον είναι Αφγανοί, Πακιστανοί, Μαροκινοί και ...Κογκολέζοι! Τους "πακετάρει" η Τουρκία και μας τους στέλνει ως δώρο, για την ...καλή γειτονία! Δεν το ξεκαθαρίζει βεβαίως αν μας τους... δανείζει, όπως ζήτησε η κυβέρνησή μας από τους Βρετανούς να κάνει με τα γλυπτά του Παρθενώνα, αλλά σημασίαέχει ότι δεν μας ξεχνά!
ΗΔΗ οι γείτονες απειλούν να ανοίξουν τις πύλες και για άλλα 4 εκατ. που βρίσκονται στο έδαφός της, εκβιάζοντας τη χώρα μας και την Ευρώπη. Η οποία παρακολουθεί τα γεγονότα αμέτοχη έως αδιάφορη για το τι θα συμβεί. Αφήνει την Ελλάδα να σηκώσει το βάρος από την "επιδρομή", χωρίς όμως κι αυτή να αντιδρά όπως πρέπει. Οι... προειδοποιήσεις προς την Τουρκία μοιάζουν με ανέκδοτο. Δεν καταλαβαίνει από "μηνύματα" ο Ερντογάν και μάλιστα στη δυσχερή θέση που βρίσκεται. Ούτε από διπλωματικές κινήσεις. Το βλέπετε, έχει εντελώς αποθρασυνθεί και δεν εννοεί να συμμορφωθεί με τους κανόνες του διεθνούς δικαίου.
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ συνεπώς σκληρή αντιμετώπιση. Διότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, δε θα χρειαστεί να κάνει τίποτε η Τουρκία. Τη "δουλειά" (της αποδιοργάνωσης της χώρας μας) θα την κάνουν αυτοί που στέλνει. Οι Έλληνες θα έχουν περιέλθει σε εξαιρετικά δυσχερή θέση με χιλιάδες εξτρεμιστές μουσουλμάνους στη χώρα, που θα διεκδικούν, θα απαιτούν, θα επιβάλλουν τις θελήσεις τους και τον τρόπο ζωής τους. Άλλωστε και τώρα το κάνουν, διαδηλώνοντας, κλείνοντας ανενόχλητοι δρόμους και σιδηροδρομικές γραμμές!
ΠΑΙΡΝΟΥΝ μηνιαίο "μισθό" καθένας τους, επιδόματα, κάρτες για τρόφιμα, ρουχισμό και μετακινήσεις, περίθαλψη, εκπαίδευση και πολλοί μένουν δωρεάν σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία. Κι αυτά σε μία χώρα που δύσκολα καταφέρνει να συντηρήσει τους πολίτες της, οι οποίοι πληρώνουν την κακή πολιτική των κυβερνήσεών τους. Μία κακή πολιτική που συνεχίζεται σε ό,τι αφορά τους λαθρομετανάστες και από την κυβέρνηση της Ν.Δ, που μάλλον πελαγοδρομεί στο θέμα αυτό, χωρίς να νοιάζεται γιά την αύξηση της εγκληματικότητας και την αλλοίωση του πληθυσμού και των εθνικών μας χαρακτηριστικών.
ΔΙΟΤΙ, πέραν των άλλων, επιτρέπει να χειρίζονται αυτό το ακανθώδες ζήτημα οι διάφορες Μ.Κ.Ο, που διαχειρίζονται εκατομμύρια ευρώ και λογαριασμό δε δίνουν σε κανέναν. Όπως γίνεται και στην Ήπειρο, όπου έχουν φέρει κι άλλους λαθρομετανάστες και επίκειται η άφιξη κι άλλων! Αξίζει δε να σημειωθεί ότι από τους νέους 206 που εγκατέστησαν στον Κατσικά( συνολικά εκεί βρίσκονται 1.226 και στην Ήπειρο στους καταυλισμούς 2.367) πριν από τρείς ημέρες, 189 είναι Αφγανοί, 11 από το Κογκό και μόνο μία οικογένεια είναι από τη Συρία, ενώ άλλους 34 Αφγανούς τους πήγαν στη Φιλιππιάδα, όπου υπάρχουν άλλοι 574, Αγ. Ελένη 448 και Δολιανά 119!
ΩΣ πότε, όμως, θα συνεχίζεται αυτό; Άγνωστο, αφού (και) στην Ήπειρο η κυβέρνηση σκοπεύει να φέρει κι άλλους αλλοδαπούς, αγνοώντας τις τοπικές κοινωνίες και αδιαφορώντας για τα προβλήματα που υπάρχουν και αυτά που αναπόφευκτα θα δημιουργηθούν, με τους τοπικούς παράγοντες να τηρούν σιγήν ιχθύος και τους κατοίκους ανήσυχους μεν, αδρανοποιημένους δε! Το επισημαίνουμε διότι η περιοχή μας βρίσκεται σε μία παρατεταμένη παρακμή, χωρίς αναπτυξιακό προσανατολισμό, με βουλευτές και εκπροσώπους Αρχών άφωνους ως ιχθείς.
ΜΙΑ λύση υπάρχει. Να "σφραγιστούν" τα σύνορα και να σταλούν "πεσκέσι" στην Τουρκία όσοι έχουν έλθει και όσοι θα το επιχειρούν. Όλοι! Αλλιώς, θυμηθείτε το, θα διαλυθούμε! Φυσικά και γνωρίζουμε ότι με αυτά επισύρουμε την... ιερή αγανάκτηση των μουσουλμανολάγνων και των "ευαισθητοποιημένων" Αριστερών, που δήθεν με συμπόνια αντιμετωπίζουν τέτοια ζητήματα. Τους λέμε μόνο τούτο: όσοι θέλουν να φύγουν από τις πατρίδες τους, Αφρική και Ασία, είναι εκατοντάδες εκατομμύρια. Και να θέλουμε, μπορούμε να τους δεχτούμε, ακόμη και ολόκληρη η Ευρώπη και Αμερική, που όμως έκλεισαν -δικαίως- τα σύνορά τους; Και τι θα γίνει αν ο Ερντογάν αποφασίσει να μας στείλει τα 4 εκατ. αλλοδαπών που βρίσκονται στη χώρα του;
ΑΥΤΕΣ οι κραυγές που κάνουν αναιδώς λόγο για... ρατσιστικές αντιλήψεις, μάλλον δεν έχουν καμιά συναίσθηση εθνικής ευθύνης και καιρός είναι να αντιληφθούν, μαζί και οι λαθρομετανάστες, ότι θα ήταν προτιμότερο να μείνουν στις πατρίδες τους. Να εργαστούν, να συμβάλλουν στην ανοικοδόμησή τους, να μορφωθούν και να αλλάξουν τη μοίρα τους. Όλα τα άλλα είναι ιστορίες για αγρίους, όπως και η... στοργική συμπεριφορά της χώρας μας προς τους εισβολείς! Πουθενά στον πλανήτη δεν παραβιάζονται τα σύνορα ενός κράτους, οργανωμένα και μεθοδικά κι εκείνο να συμπεριφέρεται ως... "εθελοντής κερατάς"! Συγγνώμη για την έκφραση, αλλά έτσι μοιάζει η Ελλάδα...