Η Τατιάνα Καλογιάννη για τα σχόλια του «Τολμηρού»…

on .

Σε σχόλια της στήλης «Τολμηρά» του Γιώργου Γιαννάκη που αφορούν το πρόσωπό της απαντά η επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα_2023» και πρ. Αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη. Σε επιστολή της προς τον «Π.Λ.» αναφέρει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
Κύριε Διευθυντά,
Στο φύλλο της Παρασκευής 13/12/2019 της έγκριτης εφημερίδας σας, ο συνεργάτης σας κ. Γιαννάκης, στη θέση «ΤΟΛΜΗΡΑ», δημοσίευσε σχόλιά του με τίτλο: «Το Καλοσώρισμα...», στα οποία συνεχίζει να εκφράζει, και μετεκλογικά, πικρόχολα σχόλια για το πρόσωπό μου και τη δραστηριότητά μου, επιχειρώντας για άλλη μία φορά να παραπλανήσει τους αναγνώστες σας. Θα  ήθελα να παρατηρήσω τα παρακάτω:
Ο κ. Γιαννάκης, είναι το ίδιο πρόσωπο που, από την ίδια εφημερίδα και την ίδια στήλη, στο παρελθόν υπέγραφε, ενδεικτικά, τα παρακάτω:
*10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018: «ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ... Η περίπτωση της Τατιάνας Καλογιάννη είναι ενδιαφέρουσα, ξεχωριστή και μία κατηγορία από μόνη της... Το έχουμε ξαναγράψει, χωρίς να δούμε κάποια αντίδραση, ότι θα μπορούσε να αξιοποιηθεί περισσότερο ή να αξιοποιήσει η ίδια τον εαυτό της περισσότερο για να είναι πιο χρήσιμη για τον τόπο, αφού έτσι κι αλλιώς εκείνη είναι που τραβάει όλη τη δουλειά. Αφού η γυναίκα το ‘χει, γιατί δεν το πάει και παραπέρα; Δρόμοι και λεωφόροι υπάρχουν και η λεωφόρος Νιάρχου μόνο δεν είναι αρκετή για να την περπατήσει.  Είπα κι ελάλησα...»!
*26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017: «ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ! «Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τατιάνα Καλογιάννη είναι ο στυλοβάτης της Περιφέρειας Ηπείρου και δεν νοιάζεται και εργάζεται μόνο για το Νομό Ιωαννίνων, αλλά για όλη την Ήπειρο. Ας ακούγονται και επαινετικοί λόγοι για όλους όσους αθόρυβα λειτουργούν και οι οποίοι είναι οι οφέλιμοι!»
*«ΟΙ ΩΦΕΛΙΜΟΙ... (Αναφέρεται στην Τ. Καλογιάννη). Αυτοί οι ωφέλιμοι θα πρέπει να αξιολογούνται και να αξιοποιούνται κατά τα έργα τους κι όχι να μένουν στην αφάνεια. Αυτά τα πρόσωπα πρέπει ο λαός να εμπιστεύεται και να ενθαρρύνει ακόμη και με την ψήφο του!».
*«Η ΣΥΝΤΑΓΗ... Η κ. Καλογιάννη βρίσκεται για δεύτερη θητεία στο ίδιο πόστο και τα έργα που έγιναν φέρνουν και τη δική της υπογραφή! Όμως, περισσότερα έργα μπορούν να γίνουν και από άλλα πόστα αν αποφασίσει η ίδια να γίνει πιο χρήσιμη! Αυτό λέει φίλος που ξέρει πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις. Δύο πράγματα έχει να πιστώσει κανείς στην Τατιάνα. Εργατικότητα και «τσαμπουκά». Αυτή είναι μια συνταγή επιτυχημένη σ’ ένα πολιτικό πρόσωπο για να κάνει κάτι δημιουργικό και ωφέλιμο στον τόπο του...».
* * *
Αλήθεια, τι άλλαξε και σήμερα ο κ. Γιαννάκης βλέπει μόνο αρνητικά όλα όσα τεκμηριωμένα προτείνω; Τι τον έχει πειράξει από τη δική μου πορεία, που μέχρι χθες εκθείαζε και από τις παρεμβάσεις της παράταξης μας «Ιωάννινα_2023»;
 Για την ταμπακιέρα όμως, δηλαδή για την πρότασή μας, που αφορά έναν συνολικό σχεδιασμό υποδομής, περιβαλλοντικής παρακολούθησης, αναψυχής και ανάδειξης της λίμνης και της παραλίμνιας περιοχής και συνδυασμένων μεταφορών, ο κ. Γιαννάκης δεν αναφέρει απολύτως τίποτα! 
Εμείς, ως παράταξη «Ιωάννινα_2023», σε αυτό το δρόμο συνεχίζουμε. Της σοβαρότητας και της ευθύνης, με σκληρή δουλειά προς όφελος του Τόπου. Όπως ακριβώς υποστήριζε ο κ. Γιαννάκης.
Σας ευχαριστώ. 
Με τιμή
Τατιάνα Ελ. Καλογιάννη
Δημοτική Σύμβουλος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ιωάννινα_2023».