Στόχος του Ερντογάν η άλωση της Ελλάδας!

on .

Δεν είμαι νομικός. Πιστεύω, ωστόσο, ότι μπορεί να στοιχειοθετηθεί με βάση τα όσα γίνονται στον Έβρο και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου εκ μέρους του Ερτογκάν και της Τουρκίας - ενέργειες που δεν είναι άλλο από απόπειρα εποικισμού της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ενώσεως με μουσουλμάνους - έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Ο Ερντογάν επιδιώκει με τη χρησιμοποίηση των μεταναστών, αφ’ ενός, την άλωση της Ελλάδας εκ των έσω και, αφ’ ετέρου, τον εκβιασμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να συμφωνήσει και να χρηματοδοτήσει τα παράνομα σχέδιά του για μόνιμο εποικισμό της βόρειας Συρίας, στη ζώνη που κατέκτησε με τη σύμφωνη γνώμη των ΗΠΑ και της Ρωσίας, τους αντικαθεστωτικούς και άλλους Σύρους πρόσφυγες, με απώτερο στόχο την προσάρτηση αυτών των εδαφών ξένου ανεξάρτητου κράτους.
Η ανοχή στην παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου στη Συρία από την Τουρκία με το πρόσχημα της δημιουργίας ζώνης ασφαλείας κατά μήκος των Συρο-Τουρκικών συνόρων, τόσο από τις ΗΠΑ, όσο και τη Ρωσία και την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι πρωτοφανής. 
Απαράδεκτη είναι, επίσης, η ανοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης έναντι της Τουρκίας αναφορικά με την κατοχή από τα Τουρκικά στρατεύματα του 37% του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, χώρας μέλους της Ε.Ε., καθώς και τις πειρατικές πρακτικές της στην Κυπριακή ΑΟΖ.
Είναι προφανές ότι ισχύει και πάλι στις διεθνείς σχέσεις το δίκαιον και το συμφέρον του ισχυροτέρου. Επομένως, αν θέλει μια χώρα να διατηρήσει την εθνική ανεξαρτησία της, το πρώτο μέλημα των αρχόντων θα πρέπει να είναι η όσο το δυνατόν ενίσχυση της στρατιωτικής ισχύος και η συμμαχία με άλλες χώρες που έχουν τα ίδια συμφέροντα, καθώς και η καλλιέργεια του κατάλληλου φρονήματος των πολιτών για υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας τους.
Στην άσκηση αυτής της πολιτικής δεν χωράει ο φόβος και η υποχωρητικότητα, τα οποία ως σαφές δείγμα αδυναμίας γίνονται αντιληπτά από τους αντιπάλους που διαμορφώνουν την δική τους πολιτική έναντι της χώρας μας με βάση αυτά τα δεδομένα. Πολύ περισσότερο όταν σημαίνοντες και μη πολιτικοί διατυπώνουν απόψεις που φανερώνουν τη βούληση για παραχωρήσεις σε βάρος των εθνικών συμφερόντων που ενθαρρύνουν τον αντίπαλο.  
Επανερχόμενοι στην τακτική του Ερτογκάν έναντι της Ελλάδας, θα πρέπει η κυβέρνηση να συλλέξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, τόσο τις επανειλημμένες διακηρύξεις του, όσο και τις συγκεκριμένες πράξεις, όπως η συνέργεια των κρατικών οργάνων με διακινητές ή η οργανωμένη από τις κρατικές υπηρεσίες μεταφορά μεταναστών και γυναικοπαίδων στα χερσαία ή θαλάσσια σύνορα της Ελλάδος και η προμήθειά τους με όπλα, όπως δακρυγόνα και χημικά, και βάρκες, με σκοπό την βίαιη εισβολή σε ξένη χώρα, την πατρίδα μας, και να καταθέσει προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο εναντίον του κυρίου υπεύθυνου, του Ερντογάν. 
Επανειλημμένα έχουμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την πατρίδα μας, για τη δημογραφική αλλοίωση και την εθνική ασφάλεια. Οι κυβερνώντες, και εδώ και στην Κύπρο, δεν θέλουν να αντιληφθούν την πραγματικότητα. Αεροβατούν και σχοινοβατούν, αν νομίζουν ότι με το να δώσουν στην Τουρκία αυτά που ζητά, θα βρουν την ησυχία τους. Αυτοί που φωνασκούν, όντας πρόθυμοι να δώσουν ακόμα περισσότερα από όσα ήδη έδωσαν, είναι οι αριστερίζοντες «προοδευτικοί», αλλά και αρκετοί «ρεαλιστές» της δεξιάς. Ο εποικισμός και εκεί συνεχίζεται και οι «ηγέτες» δεν τολμούν να καταγγείλουν αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.
Οι μηδίζοντες υπάρχουν πάντοτε σε όλες τις φάσεις της ελληνικής ιστορίας. Δυστυχώς, υπάρχουν και σήμερα. Για να κατανοήσει ο απλός πολίτης, τι εννοούμε. Κατά τους Περσικούς πολέμους, πολλές ελληνικές πόλεις, πανικόβλητες μπροστά στο μέγεθος της Περσικής εκστρατευτικής δύναμης, έδωσαν «γῆν καὶ ὕδωρ» στους Πέρσες, δηλαδή παραδόθηκαν αμαχητί. Αν η Αθήνα δεν αποφάσιζε να τους αντιμετωπίσει, και να τους συντρίψει, στον Μαραθώνα πρώτα και αργότερα, με τη συνδρομή και άλλων ελληνικών πόλεων μεταξύ των οποίων και της Σπάρτης, στη Σαλαμίνα και στις Πλαταιές, η Ελλάδα - και πιθανώτατα μεγάλο μέρος της Ευρώπης- θα είχε περιέλθει στην Περσική αυτοκρατορία.
Σήμερα, παρόλα όσα εξελίσσονται στον Έβρο και στο Αιγαίο, όταν πια δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για τα σχέδια του Ερντογάν κατά της χώρας μας, υπάρχουν μηδίζοντες, που δεν είναι άλλοι από όσους παριστάνουν τους «προοδευτικούς», δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ και οι αριστερίζοντες γενικώτερα, όσο και αρκετά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και «σύμβουλοι» του Πρωθυπουργού. 
Είναι εξωφρενικό και αδιανόητο: η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτές και στελέχη του, όλοι αυτοί που όταν ανέλαβαν την εξουσία, άνοιξαν τα σύνορα σε δεκάδες, για να μην πούμε εκατοντάδες, χιλιάδες μετανάστες, εξακολουθούν ακόμα και τώρα που βλέπουν την οργανωμένη από το Τουρκικό κράτος εισβολή μεταναστών, να υποστηρίζουν με ανακοινώσεις τους την πολιτική των ανοικτών συνόρων!
Ο καιρός δεν επιτρέπει περαιτέρω αναβολές και διστακτικότητα εκ μέρους του Μητσοτάκη και της Κυβερνήσεώς του. Καλά έκανε και έκλεισε τα σύνορα. Δεν είναι, όμως, αυτό αρκετό. Είναι ώρα να συνεγείρει τον Ελληνικό λαό και να τον προετοιμάσει για ενδεχόμενο πόλεμο με την Τουρκία. 
Η χώρα μας δέχεται ανοικτή πια επίθεση εκ μέρους της Τουρκίας και οφείλει η Κυβέρνηση να λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας που απαιτούνται, για τη διασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας. Ας αφήσει τους μηδίζοντες στην κρίση του λαού. 
Οι μουσουλμάνοι που έχουν διασπαρεί σε όλη τη χώρα και οι χιλιάδες που βρίσκονται στα νησιά, πολλοί  από τους οποίους είναι βέβαιο ότι είναι πράκτορες ή ακόμα και Τούρκοι σαμποτέρ ή τζιχαντιστές, μπορούν να προκαλέσουν ανά πάσα στιγμή δύσκολα αντιμετωπίσιμες καταστάσεις που αφορούν την εθνική ασφάλεια.
Δυστυχώς, στον αγώνα για την υπεράσπιση της εθνικής μας ανεξαρτησίας θα είμαστε μόνοι. Η Ευρωπαϊκή «Ένωση» είναι ανύπαρκτη. Κάθε κράτος αποβλέπει στο δικό του συμφέρον. Η Γερμανία ήταν και είναι ανέκαθεν σύμμαχος της Τουρκίας. Τα οικονομικά της συμφέρονται είναι τεράστια. Δεν πρόκειται να τα θυσιάσει για χάρη της Ελλάδας. Παρόμοια και οι άλλες χώρες της Ευρώπης, η Ιταλία και η Γαλλία. Όσο για τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, ούτε λόγος να γίνεται. 
Οι ΗΠΑ δεν πρόκειται ποτέ να θυσιάσουν την Τουρκία και να την αφήσουν να πέσει στην επιρροή και τον έλεγχο της Ρωσίας. Δυστυχώς, η Κυβέρνηση του Μητσοτάκη, όπως όλες οι Ελληνικές Κυβερνήσεις, είναι δεδομένες και προβλέψιμες, όπως διακήρυξε ενώπιον του προέδρου τον ΗΠΑ ο ίδιος ο Μητσοτάκης. Τα δίνουν όλα χωρίς σοβαρά ανταλλάγματα.  Η Ρωσία καθορίζει την πολιτική της, επίσης, με βάση τα συμφέροντά της, οικονομικά και πολιτικά. Εκτός των άλλων αποσκοπεί στην αποδυνάμωση του ΝΑΤΟ και η αντιπαράθεση της Τουρκίας με την Ελλάδα την εξυπηρετεί. Όσο για τις βαλκανικές χώρες στα βόρεια σύνορά μας, εποφθαλμιούν να αρπάξουν, όταν τους δοθεί η ευκαιρία.
Σε ένα τέτοιο περιβάλλον η ισχύς της χώρας μας και η εθνική ομοψυχία είναι προϋποθέσεις επιβίωσης. Αν δεν το έχουμε κατανοήσει, ηγεσία και λαός, τότε το μέλλον είναι ζοφερόν και δυσοίωνον.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ