Μπολιαστείτε γιατί χανόμαστε!

on .

Μετά την έκταση που έλαβε στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο η είδηση για την επίθεση έξι Πακιστανών εναντίον μιας 25χρονης Ελληνίδας που έπαιρνε το μπάνιο της στη θάλασσα, και κυρίως μετά τα άκρως επικριτικά έως υβριστικά σχόλια των ιθαγενών που ακολούθησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά των προσφύγων, αναρωτιέται εύλογα κανείς πώς θα επιβιώσουμε δημογραφικά αν αποφασίσουν, από αγανάκτηση, ξαφνικά οι πρόσφυγες να μας εγκαταλείψουν πριν προλάβουμε να μπολιαστούμε! Είναι βέβαιο, πως αν συνεχίσουμε με αυτή την άνανδρη και ξενοφοβική συμπεριφορά να προσβάλουμε αυτούς τους δυστυχισμένους ανθρώπους, οι οποίοι εκδιώχθηκαν από την πατρίδα τους και άφησαν πίσω όλα τα υπάρχοντά τους για να έρθουν στη χώρα μας χωρίς ταυτότητα και με μόνο εφόδιο ένα κινητό τηλέφωνο στο χέρι, θα το μετανιώσουμε οικτρά! 

Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα τις τελευταίες δεκαετίες, οι πρόσφυγες αποτελούν ίσως την μοναδική ελπίδα για το μέλλον μας, για την ανανέωση του πληθυσμού, για τη διατήρηση του γένους των Ελλήνων. Και θα πρέπει από τον πρώτο έως τον τελευταίο πολίτη, το συντομότερο δυνατόν, να προσαρμοσθούμε με την πραγματικότητα όπως αυτή έχει διαμορφωθεί την σήμερον ημέρα!
Για παράδειγμα, οι «άπιστες» σ’ αυτή τη χώρα θα πρέπει να μάθουν από εδώ και πέρα να σέβονται τη διαφορετικότητα. Να αποδεχθούν τα νέα ήθη και έθιμα που διαμορφώνει η ομογενοποίηση των πολιτισμών. Θα πρέπει επίσης να λάβουν υπόψη τους, ότι σε κάθε τέτοιου τύπου ομογενοποίηση, επικρατεί με συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό ο βιολογικά (ηλικιακά) ισχυρότερος και ο πολιτισμικά αδιάλλακτος. Επιτέλους, ας προσαρμοσθούν οι «άπιστες» να παίρνουν το μπάνιο τους στη θάλασσα ντυμένες με τα ρούχα τους, για να μην προκαλούνται θρησκευτικά και ιδεολογικά οι πρόσφυγες. Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και τόσο κακό να κάνεις μπάνιο με τα ρούχα, καθώς τα υφάσματα, όπως αναφέρουν δημοσιευμένες μελέτες στα επιστημονικά περιοδικά, σε προστατεύουν από τις επιβλαβείς συνέπειες που επιφέρει η έκθεση στον ήλιο το καλοκαίρι!
Θα πρέπει να αντιληφθούν «χτες» οι ντόπιες, ότι δεν είναι πρέπον την σήμερον ημέρα να γυροφέρνουν τσίτσιδες στις παραλίες και να παρενοχλούν σεξουαλικά τους έρμους τους Πακιστανούς που στο κάτω-κάτω της γραφής έχουν τη δική τους άποψη και οφείλουμε σε μια προοδευτική κοινωνία να αποδεχόμαστε.
Ας δούμε όμως ποιο είναι το συμβάν που αναστάτωσε το διαδίκτυο, όπως αυτό παρουσιάστηκε από έγκριτα μέσα μαζικής επικοινωνίας: «Έξι τον αριθμό άνδρες πακιστανικής καταγωγής, ηλικίας από είκοσι έως τριανταέξι ετών, επιτέθηκαν σε εικοσιπεντάχρονη Ελληνίδα που λίγο πριν έπαιρνε το μπάνιο της στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Αττικής, με σκοπό να της αφαιρέσουν τελείως τα ρούχα και μετά… ότι ήθελε προκύψει. Ένας μάλιστα από αυτούς με το κινητό του smart τηλέφωνο, αποθανάτιζε τη σκηνή και την μετέδιδε live στο διαδίκτυο, προς τέρψιν προφανώς ομοϊδεατών, ομόθρησκων ή ομοεθνών του. Η κοπέλα αντιστάθηκε και με ότι από τα ρούχα απέμειναν επάνω της, κατάφερε τελικά να διαφύγει και να βρει προστασία στην αγκαλιά του επίσης πακιστανικής καταγωγής συζύγου της, που κατέφθασε έντρομος προς βοήθεια. Επενέβη ο εισαγγελέας»!
Σε αυτό το σημείο αρχίζει ο προβληματισμός του κάθε προοδευτικού ατόμου και συλλογικότητας που σέβεται τις αντιλήψεις του! Τι θα απογίνουμε αλήθεια αν κάποια στιγμή αποφασίσουν οι πρόσφυγες να μας εγκαταλείψουν πριν να μπολιαστούμε; Πώς θα επιβιώσουμε ως έθνος δημογραφικά;
Όλα τα μέτρα που έλαβαν τις τελευταίες δεκαετίες οι ελληνικές κυβερνήσεις για την ηθική, θεσμική και οικονομική στήριξη των νέων ζευγαριών που είναι σε θέση να τεκνοποιήσουν, απέτυχαν παταγωδώς. Κάτι στράβωσε σε αυτό το εγχείρημα της επίλυσης του δημογραφικού ζητήματος, παρότι δαπανήθηκαν τεράστια κονδύλια. Και μάλιστα κονδύλια που εξασφαλίστηκαν από το υστέρημα των κομματικών μηχανισμών που στερήθηκαν μεγαλύτερες κρατικές επιχορηγήσεις. Χρήματα που δόθηκαν ως κίνητρο για τεκνοποίηση ενώ θα μπορούσαν να ενισχύσουν τις μισθολογικές απολαβές και τα οφίτσια των εκπροσώπων του λαού! Πιστώσεις που μπορούσαν να καλύψουν τα εκατοντάδες εκατομμυρίων χρέη των κομμάτων προς τις τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία. Εκατομμύρια ευρώ που θα έπρεπε να δοθούν στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα διακόσια χρόνια από την γέννηση του εθνικού μας κράτους, το οποίο, από μια μικρή οθωμανική επαρχία που ήταν κατόρθωσε να γίνει το πρώτο εθνικό κράτος στην Ευρώπη χάριν του ταξικού αγώνα, της κοινωνικής επανάστασης της εργατιάς και της αγροτιάς ενάντια στην ντόπια ολιγαρχία εκείνης της εποχής!
Και τώρα τι μας μένει να κάνουμε; Αυτό, δεν θα σας το πω εγώ γιατί:
«Το λεν τα ραδιόφωνα, το λένε τα κανάλια,
δείξτε ανωτερότητα μη γίνεστε ρεμάλια!
Το λένε και οι πρόεδροι το λένε και τα μέλη
μην τους στεναχωρήσουμε γιατί γλιστρούν σαν χέλι
κι αν φύγουνε χαθήκαμε θα μείνουμε πεντέξι
και άσπρη μέρα Έλληνες ποτέ πια δεν θα φέξει
Γι αυτό φερθείτε έξυπνα, πριν εξαφανιστούμε,
μια ευκαιρία έχουμε, μ’ αυτούς να μπολιαστούμε»!