Προστατεύουν τον… γαϊδουροκτόνο;

on .

ΑΥΤΗ η θλιβερή ιστορία με το γαϊδουράκι που ο πρώην πιά αντιδήμαρχος Ζίτσας έσερνε με το αυτοκίνητό του, έχει πολλές παραμέτρους. Ότι επιχειρείται συγκάλυψη της αποτρόπαιας πράξης, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία.

Πρώτα απ’ όλα ο δήμαρχος κ. Μιχάλης Πλιάκος άργησε τρεις ημέρες να παύσει από τα καθήκοντά του τον αντιδήμαρχο και αν δεν έδινε εντολή ο υπουργός Εσωτερικών κ. Βορίδης, ίσως ακόμη θα ήταν στη θέση του! Ο δράστης αρχικώς είπε ότι δεν κατάλαβε ότι έσερνε το συμπαθές τετράποδο και μετά στους Εισαγγελέα - Ανακριτή, ισχυρίστηκε ότι το... δάγκωσε λύκος και εκείνος το μετέφερε και στη διαδρομή έπεσε από το αυτοκίνητο!!! ΚΑΙ πως φόρτωσε τον γάιδαρο στην καρότσα του αυτοκινήτου; Μόνος του; Πού, σε ποιά περιοχή έκανε την επίθεσή του ο κακός λύκος;

Τέτοια τερατώδη παραμύθια πίστεψαν εκεί στο Δικαστικό Μέγαρο και τον άφησαν ελεύθερο, έστω και με περιοριστικούς όρους; Ότι τα παιδιά του (αστυνομικοί) είναι στην υπηρεσία γνωστών πολιτικών προσώπων, ότι ο ίδιος παρίστανε τον κομματάρχη τους στην περιοχή, δε θα πει κιόλας ότι πρέπει να του δοθεί συγχωροχάρτι. Και φυσικά κακώς ο κ. Πλιάκος αναζητά (με ανακοίνωσή του) πολιτικά κίνητρα στην υπόθεση και συνωμότες.

Κάκιστα επίσης κρατά στην παράταξή του ως μέλος τον... γαϊδουροκτόνο και δεν του ζήτησε να παραιτηθεί κι από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου.