• Την αντίθεσή της στην αξιολόγηση των υγειονομικών και την κινητικότητα, εξέφρασε η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Ηπείρου (ΕΙΝΗ), κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε χθες, κάνοντας λόγο για μέγα πλήγμα στον ευαίσθητο χώρο της υγείας. Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Βασίλης Καφαράκης στάθηκε και στο θέμα των εφημεριών, οι οποίες, όπως είπε, γίνονται «με μεγάλες θυσίες, λόγω της υποστελέχωσης των Νοσοκομείων». Οι γιατροί, όπως ανέφερε καλούνται να καλύπτουν και άλλες κλινικές Νοσοκομείων, όπως για παράδειγμα αυτό της Πρέβεζας. Στο ίδιο θέμα στάθηκε και το μέλος κ. Μαργαρίτα Κιτσανού, η οποία τόνισε ότι «τόσο πως τόσο το Πανεπιστημιακό, όσο και το «Χατζηκώστα» δέχονται περισσότερους ασθενείς και το προσωπικό είναι αναγκαίο». Παρόλα αυτά, πρόσθεσε ότι «πρέπει να καλύπτουμε και εφημερίες του Νοσοκομείου Πρέβεζας, που πνέει τα λοίσθια».Από την πλευρά του ο Μπάμπης Παππάς κάλεσε τους εργαζόμενους να αρνηθούν να συμπληρώσουν τα δελτία της αυτοαξιολόγησης, υποστηρίζοντας, ότι στόχος της Κυβέρνησης είναι να λειτουργήσει τα Νοσοκομεία με ιδιωτικά κριτήρια.
• Την αντίθεσή της στην αξιολόγηση των υγειονομικών και την κινητικότητα, εξέφρασε η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Ηπείρου (ΕΙΝΗ), κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε χθες, κάνοντας λόγο για μέγα πλήγμα στον ευαίσθητο χώρο της υγείας.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Βασίλης Καφαράκης στάθηκε και στο θέμα των εφημεριών, οι οποίες, όπως είπε, γίνονται «με μεγάλες θυσίες, λόγω της υποστελέχωσης των Νοσοκομείων». Οι γιατροί, όπως ανέφερε καλούνται να καλύπτουν και άλλες κλινικές Νοσοκομείων, όπως για παράδειγμα αυτό της Πρέβεζας.
Στο ίδιο θέμα στάθηκε και το μέλος κ. Μαργαρίτα Κιτσανού, η οποία τόνισε ότι «τόσο πως τόσο το Πανεπιστημιακό, όσο και το «Χατζηκώστα» δέχονται περισσότερους ασθενείς και το προσωπικό είναι αναγκαίο». Παρόλα αυτά, πρόσθεσε ότι «πρέπει να καλύπτουμε και εφημερίες του Νοσοκομείου Πρέβεζας, που πνέει τα λοίσθια».
Από την πλευρά του ο Μπάμπης Παππάς κάλεσε τους εργαζόμενους να αρνηθούν να συμπληρώσουν τα δελτία της αυτοαξιολόγησης, υποστηρίζοντας, ότι στόχος της Κυβέρνησης είναι να λειτουργήσει τα Νοσοκομεία με ιδιωτικά κριτήρια.