• Στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας συνελήφθη ένας 55χρονος ημεδαπός, γιατί μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκαν κρυμμένοι στο φορτηγό, πέντε παράνομοι μετανάστες. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 55χρονος τους είχε παραλάβει από το Ράγιο Θεσπρωτίας με σκοπό να τους μεταφέρει στην Αμφιλοχία, έναντι χρηματικής αμοιβής.Επίσης, από τον έλεγχο των στοιχείων των λαθρομεταναστών, εξακριβώθηκε ότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν διοικητικά μέτρα απαγόρευσης εισόδου στο έδαφος Schengen. Κατασχέθηκαν: το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 55χρονου ημεδαπού, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των λαθρομεταναστών, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.
• Στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας συνελήφθη ένας 55χρονος ημεδαπός, γιατί μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκαν κρυμμένοι στο φορτηγό, πέντε παράνομοι μετανάστες.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 55χρονος τους είχε παραλάβει από το Ράγιο Θεσπρωτίας με σκοπό να τους μεταφέρει στην Αμφιλοχία, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Επίσης, από τον έλεγχο των στοιχείων των λαθρομεταναστών, εξακριβώθηκε ότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν διοικητικά μέτρα απαγόρευσης εισόδου στο έδαφος Schengen. Κατασχέθηκαν: το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 55χρονου ημεδαπού, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των λαθρομεταναστών, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.
Και Αλβανός μετέφερε
παράνομα ομοεθνή του…
• Στο Καλπάκι Ιωαννίνων συνελήφθη ένας 40χρονος Αλβανός για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στη διασταύρωση Καλπακίου και διαπιστώθηκε ότι ο 40χρονος οδηγός μετέφερε έναν 25χρονο ομοεθνή του, ο οποίος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα. Το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο κατασχέθηκε.
30χρονος συνελήφθη
για κλοπή μοτοσικλέτας
• Συνελήφθη στα Γιάννενα ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε αφαιρέσει μια δίκυκλη μοτοσικλέτα, που ήταν σταθμευμένη σε δρόμο της πόλης.
Συλλήψεις φυγόποινων
σε Γιάννενα και Πρέβεζα
• Ένας 39χρονος ημεδαπός συνελήφθη στα Γιάννενα διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης 7 μηνών και χρηματικής ποινής 800 ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Επιταγών.
• Σε άλλη περίπτωση συνελήφθη στην Καστροσυκιά Πρέβεζας ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας, ποινής φυλάκισης 4 μηνών, για έκδοση ακάλυπτης επιταγής.