ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φωτιά απείλησε χθες μέχρι και το Νοσοκομείο της Άρτας

• Κυριολεκτικά μάχη με τις φλόγες έδωσαν χθες από το μεσημέρι και ως αργά το απόγευμα άνδρες της Πυροσβεστικής στην περιοχή Γλυκόριζου Άρτας, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο πυρκαγιά η οποία  εκδηλώθηκε ξαφνικά, πήρα τάχιστα διαστάσεις λόγω των ευνοϊκών συνθηκών και έφτασε να απειλήσει ακόμα και το περιαστικό δάσος της Άρτας όπου βρίσκεται και το Νοσοκομείο της πόλης.Την ανησυχία των πολιτών της Άρτας προκάλεσαν οι καπνοί οι οποίοι κάλυψαν την πόλη, οι οποίοι έφτασαν και ως το Νοσοκομείο της. Παρόλα αυτά, άμεση υπήρξε η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, της Π. Ε. Άρτας και του Δήμου Αρταίων, ενώ την δική τους συμβολή είχαν δεκάδες εθελοντές που έσπευσαν να συνδράμουν την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς, καθώς και δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη που έκαναν ρίψεις νερού.Τελικά τα πύρινα μέτωπα περιορίστηκαν και αργά χθες το απόγευμα η φωτιά είχε τεθεί υπό έλεγχο, αφού πρώτα κατέκαψε περίπου 100 στρέμματα χαμηλής βλάστησης. Η Πυροσβεστική εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για το ξέσπασμά της, μεταξύ των οποίων και εκείνο του εμπρησμού.

7 Ιούλ 2014 • 07:29
Φωτιά απείλησε χθες μέχρι και το Νοσοκομείο της Άρτας

• Κυριολεκτικά μάχη με τις φλόγες έδωσαν χθες από το μεσημέρι και ως αργά το απόγευμα άνδρες της Πυροσβεστικής στην περιοχή Γλυκόριζου Άρτας, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο πυρκαγιά η οποία  εκδηλώθηκε ξαφνικά, πήρα τάχιστα διαστάσεις λόγω των ευνοϊκών συνθηκών και έφτασε να απειλήσει ακόμα και το περιαστικό δάσος της Άρτας όπου βρίσκεται και το Νοσοκομείο της πόλης.
Την ανησυχία των πολιτών της Άρτας προκάλεσαν οι καπνοί οι οποίοι κάλυψαν την πόλη, οι οποίοι έφτασαν και ως το Νοσοκομείο της. Παρόλα αυτά, άμεση υπήρξε η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, της Π. Ε. Άρτας και του Δήμου Αρταίων, ενώ την δική τους συμβολή είχαν δεκάδες εθελοντές που έσπευσαν να συνδράμουν την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς, καθώς και δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη που έκαναν ρίψεις νερού.
Τελικά τα πύρινα μέτωπα περιορίστηκαν και αργά χθες το απόγευμα η φωτιά είχε τεθεί υπό έλεγχο, αφού πρώτα κατέκαψε περίπου 100 στρέμματα χαμηλής βλάστησης. Η Πυροσβεστική εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για το ξέσπασμά της, μεταξύ των οποίων και εκείνο του εμπρησμού.

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.