ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Μάνα μου Ελλάς» με τον Στ. Ξαρχάκο απόψε (9.30 μ.μ.) στο θέατρο της ΕΗΜ

• Ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι αναμένεται να παρακολουθήσουν απόψε, όσοι βρεθούν στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ, με… καπετάνιο τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο, τα έργα του οποίου έχουν αφήσει εποχή.Το ταξίδι αυτό λοιπόν ξεκινάει σήμερα στις 9.30 μ.μ. από τα Γιάννενα, όπου για δυο ώρες στο επιβλητικό θέατρο της ΕΗΜ θα ξετυλιχθεί η μουσική πορεία του τα τελευταία 50 χρόνια, με τραγούδια από τον κινηματογράφο, το θέατρο, την τηλεόραση και την δισκογραφία που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν για πάντα. Συνοδοιπόροι του Σταύρου Ξαρχάκου οι εκλεκτοί ερμηνευτές Ηρώ Σαΐα - μόνιμη συνεργάτιδά του τα τελευταία χρόνια, Ζαχαρίας Καρούνης, με τον οποίο συνεργάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Μεγάλο μας Τσίρκο και ο Νεοκλής Νεοφυτίδης, καθώς και ενδεκαμελής ορχήστρα μουσικών - σολίστ την οποία διευθύνει ο ίδιος ο συνθέτης. Την ορχήστρα απαρτίζουν οι σολίστες μουσικοί:Δρογκάρης Βασίλης (ακορντεόν), Ζάκκας Ηρακλής (μπουζούκι- μαντολίνο), Κακουλίδου Σοφία (μαρίμπα – κρουστά), Καλαντζής Δημήτρης (πιάνο - keyboards), Μέρμηγκας Χάρης (κοντραμπάσο), Νεοφυτίδης Νεοκλής (πιάνο), Ορφανός Νίκος (πνευστά), Σαμπαζιώτης Νίκος (κιθάρα), Σιάμπος Δημήτρης (κιθάρα κλασική – ηλεκτρική), Σιδερίδης Διαμαντής (μπουζούκι - μπαγλαμάς– τζουράς), Χατζής Γιάννης (ντραμς)• Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στην προπώληση η οποία γίνεται στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων, το δισκοπωλείο Rock Shop, το Κατάστημα ΙΡΙΣ και τα Βιβλιοπωλεία Πρόκος και Αναγνώστης.

10 Ιούλ 2014 • 08:15
«Μάνα μου Ελλάς» με τον Στ. Ξαρχάκο απόψε (9.30 μ.μ.) στο θέατρο της ΕΗΜ

• Ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι αναμένεται να παρακολουθήσουν απόψε, όσοι βρεθούν στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ, με… καπετάνιο τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο, τα έργα του οποίου έχουν αφήσει εποχή.
Το ταξίδι αυτό λοιπόν ξεκινάει σήμερα στις 9.30 μ.μ. από τα Γιάννενα, όπου για δυο ώρες στο επιβλητικό θέατρο της ΕΗΜ θα ξετυλιχθεί η μουσική πορεία του τα τελευταία 50 χρόνια, με τραγούδια από τον κινηματογράφο, το θέατρο, την τηλεόραση και την δισκογραφία που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν για πάντα.
Συνοδοιπόροι του Σταύρου Ξαρχάκου οι εκλεκτοί ερμηνευτές Ηρώ Σαΐα - μόνιμη συνεργάτιδά του τα τελευταία χρόνια, Ζαχαρίας Καρούνης, με τον οποίο συνεργάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Μεγάλο μας Τσίρκο και ο Νεοκλής Νεοφυτίδης, καθώς και ενδεκαμελής ορχήστρα μουσικών - σολίστ την οποία διευθύνει ο ίδιος ο συνθέτης.
Την ορχήστρα απαρτίζουν οι σολίστες μουσικοί:
Δρογκάρης Βασίλης (ακορντεόν), Ζάκκας Ηρακλής (μπουζούκι- μαντολίνο), Κακουλίδου Σοφία (μαρίμπα – κρουστά), Καλαντζής Δημήτρης (πιάνο - keyboards), Μέρμηγκας Χάρης (κοντραμπάσο), Νεοφυτίδης Νεοκλής (πιάνο), Ορφανός Νίκος (πνευστά), Σαμπαζιώτης Νίκος (κιθάρα), Σιάμπος Δημήτρης (κιθάρα κλασική – ηλεκτρική), Σιδερίδης Διαμαντής (μπουζούκι - μπαγλαμάς– τζουράς), Χατζής Γιάννης (ντραμς)
• Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στην προπώληση η οποία γίνεται στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων, το δισκοπωλείο Rock Shop, το Κατάστημα ΙΡΙΣ και τα Βιβλιοπωλεία Πρόκος και Αναγνώστης.

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.