ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τέσσερις εταιρίες διεκδικούν τη μονάδα Επεξεργασίας Α.Σ.Α.

12 Ιούλ 2014 • 08:48
Τέσσερις εταιρίες διεκδικούν  τη μονάδα Επεξεργασίας Α.Σ.Α.

• Στην τελική ευθεία μπαίνουν πλέον οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού κατασκευής της Μονάδας Επεξεργασίας Στερεών Αστικών Αποβλήτων Ηπείρου.
Το τελευταίο εμπόδιο  ήταν οι προσφυγές που είχαν καταθέσει οι εταιρίες στο Συμβούλιο της Επικρατείας οι εταιρίες που είχαν προκριθεί στη β’ φάση του διαγωνισμού. Προχθές Πέμπτη, δημοσιεύτηκαν τελικά οι αποφάσεις επί των ασφαλιστικών μέτρων, με τις οποίες τίθεται εκτός διαγωνισμού η  "ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε.- ΔΟΜΟΣΠΟΡΤ Α.Ε.- ΕΓΝΩΝ Α.Ε.", σε βάρος της οποίας είχαν προσφύγει οι άλλες συμμετέχουσες εταιρίες.  
Έτσι μετά την απόφαση στο ΣτΕ, στο  τελικό στάδιο του διαγωνισμού συνεχίζουν τέσσερις εταιρίες, αριθμός που είναι ο μεγαλύτερος από ότι σε άλλους εν εξελίξει διαγωνισμούς ΣΔΙΤ, που προδιαγράφει την επίτευξη του καλύτερου δυνατού οικονομικού αποτελέσματος για τους πολίτες της Ηπείρου.
Οι εταιρίες που συνεχίζουν είναι οι: "ARCHIRODON GROUP N.V.- INTRAKAT-ENVITEC A.E.",  "ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.- ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε.", "ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ", "ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ".

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.