ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νεαρός άρπαξε σταυρό βάφτισης στην Αγ. Μαρίνα και έγινε… καπνός

• Πρωτόγνωρο το συμβάν που έλαβε χώρα χθες το απόγευμα στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στα Γιάννενα. Όπως αναφέρει το «epirusgate», ένα νεαρό ζευγάρι παντρεύτηκε και μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, επρόκειτο να ακολουθήσει η βάφτιση του μικρού γιου τους. Το μυστήριο της βάφτισης μόλις είχε αρχίσει και πριν ο μπόμπιρας μπει στην κολυμπήθρα, ένα  καλοντυμένο παιδάκι πλησίασε, άρπαξε τον σταυρό της βάφτισης και αμέσως εξαφανίστηκε! Ακολούθησε πανδαιμόνιο, με αρκετούς από του καλεσμένους να καταδιώκουν τον νεαρό κλέφτη, ο οποίος και χάθηκε μερικά στενά πιο κάτω, με την βοήθεια μιας άγνωστης γυναίκας. Το μυστήριο διακόπηκε και όλοι όσοι βρίσκονταν στην εκκλησία δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί! Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας, η οποία και πραγματοποίησε έρευνες στην ευρύτερη περιοχή. Η ώρα περνούσε και ο ιερέας ανακοίνωσε στου καλεσμένους πως το μυστήριο της βάφτισης θα τελεστεί κανονικά, με τον βαφτιστικό σταυρό που δανείστηκε από τον πρώτο ξάδερφο του μικρού! Τελικά, μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον νεαρό κλέφτη και την Βουλγάρα μητέρα του, με την οποία διέφυγε τρέχοντας από τη εκκλησία.

28 Ιούλ 2014 • 07:29
Νεαρός άρπαξε  σταυρό βάφτισης στην Αγ. Μαρίνα και έγινε… καπνός

• Πρωτόγνωρο το συμβάν που έλαβε χώρα χθες το απόγευμα στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στα Γιάννενα. Όπως αναφέρει το «epirusgate», ένα νεαρό ζευγάρι παντρεύτηκε και μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, επρόκειτο να ακολουθήσει η βάφτιση του μικρού γιου τους.
Το μυστήριο της βάφτισης μόλις είχε αρχίσει και πριν ο μπόμπιρας μπει στην κολυμπήθρα, ένα  καλοντυμένο παιδάκι πλησίασε, άρπαξε τον σταυρό της βάφτισης και αμέσως εξαφανίστηκε! Ακολούθησε πανδαιμόνιο, με αρκετούς από του καλεσμένους να καταδιώκουν τον νεαρό κλέφτη, ο οποίος και χάθηκε μερικά στενά πιο κάτω, με την βοήθεια μιας άγνωστης γυναίκας. Το μυστήριο διακόπηκε και όλοι όσοι βρίσκονταν στην εκκλησία δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί! Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας, η οποία και πραγματοποίησε έρευνες στην ευρύτερη περιοχή. Η ώρα περνούσε και ο ιερέας ανακοίνωσε στου καλεσμένους πως το μυστήριο της βάφτισης θα τελεστεί κανονικά, με τον βαφτιστικό σταυρό που δανείστηκε από τον πρώτο ξάδερφο του μικρού! Τελικά, μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον νεαρό κλέφτη και την Βουλγάρα μητέρα του, με την οποία διέφυγε τρέχοντας από τη εκκλησία.

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.