• Με Δημάρχους της Ηπείρου που στηρίζουν το «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση» συναντήθηκε χθες στα Γιάννενα ο υποψήφιος για την Προεδρία της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η οργανωτική συγκρότηση του Κινήματος για τις επικείμενες εκλογές της ΠΕΔ και της ΚΕΔΕ καθώς και τα προβλήματα των Δήμων της Ηπείρου. Μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν ήταν και η παράταση της ενδοδιαδημοτικής κινητικότητας. Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης, ανέφερε ότι με την επίσκεψη στην Ήπειρο, κλείνει η τριήμερη περιοδεία που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, συνεχίστηκε στη Δυτική Μακεδονία και κατέληξε στα Γιάννενα. «Διαπιστώσαμε τα μεγάλα και πολύπλοκα προβλήματα που παρουσιάζονται σε όλους τους Δήμους της χώρας μας, αλλά και την ανυπαρξία των συνδικαλιστικών μας οργάνων», κατέληξε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι εννέα Δήμαρχοι και συγκεκριμένα Χρ. Τσιρογιάννης (Άρτας), Χρ. Ντακαλέτσης (Δωδώνης), Ν. Καλαντζής (Ζηρού), Μ. Πλιάκος (Ζίτσας), Ι. Λώλος (Ηγουμενίτσας), Ανδ. Παπασπύρου (Κόνιτσας), Ευ. Γιαννούλης (Ν. Σκουφά), Αντ. Νάστας (Πάργας) και Σπ. Παππάς (Φιλιατών).
• Με Δημάρχους της Ηπείρου που στηρίζουν το «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση» συναντήθηκε χθες στα Γιάννενα ο υποψήφιος για την Προεδρία της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η οργανωτική συγκρότηση του Κινήματος για τις επικείμενες εκλογές της ΠΕΔ και της ΚΕΔΕ καθώς και τα προβλήματα των Δήμων της Ηπείρου. Μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν ήταν και η παράταση της ενδοδιαδημοτικής κινητικότητας.
Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης, ανέφερε ότι με την επίσκεψη στην Ήπειρο, κλείνει η τριήμερη περιοδεία που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, συνεχίστηκε στη Δυτική Μακεδονία και κατέληξε στα Γιάννενα. «Διαπιστώσαμε τα μεγάλα και πολύπλοκα προβλήματα που παρουσιάζονται σε όλους τους Δήμους της χώρας μας, αλλά και την ανυπαρξία των συνδικαλιστικών μας οργάνων», κατέληξε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι εννέα Δήμαρχοι και συγκεκριμένα Χρ. Τσιρογιάννης (Άρτας), Χρ. Ντακαλέτσης (Δωδώνης), Ν. Καλαντζής (Ζηρού), Μ. Πλιάκος (Ζίτσας), Ι. Λώλος (Ηγουμενίτσας), Ανδ. Παπασπύρου (Κόνιτσας), Ευ. Γιαννούλης (Ν. Σκουφά), Αντ. Νάστας (Πάργας) και Σπ. Παππάς (Φιλιατών).