ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στοω αγώνα κατά της πολιομυελίτιδας

• Με διάπλου της Λίμνης Παμβώτιδας μέχρι και τη Νήσο, με πλοιάριο, αρχίζει σήμερα η νέα περίοδος 2014-2015 δράσεων του Ροταριανού Ομίλου Ιωαννίνων. Η πρώτη εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον αγώνα για την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας. Το απόγευμα, ώρα 6.30 τα μέλη και οι φίλοι του Ροταριανού Ομίλου, θα επιβιβαστούν σε πλοιάρια που θα έχει αναρτημένο πανό με το σήμα  του Διεθνούς Ρόταρυ  END  POLIO  NOW. Με αυτό τον τρόπο ο Ροταριανός όμιλος δηλώνει την ενεργό συμμετοχή του στον αγώνα για την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας από τον πλανήτη.

17 Σεπ 2014 • 08:20
Στοω αγώνα κατά της πολιομυελίτιδας


• Με διάπλου της Λίμνης Παμβώτιδας μέχρι και τη Νήσο, με πλοιάριο, αρχίζει σήμερα η νέα περίοδος 2014-2015 δράσεων του Ροταριανού Ομίλου Ιωαννίνων. Η πρώτη εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον αγώνα για την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας.
Το απόγευμα, ώρα 6.30 τα μέλη και οι φίλοι του Ροταριανού Ομίλου, θα επιβιβαστούν σε πλοιάρια που θα έχει αναρτημένο πανό με το σήμα  του Διεθνούς Ρόταρυ  END  POLIO  NOW.
Με αυτό τον τρόπο ο Ροταριανός όμιλος δηλώνει την ενεργό συμμετοχή του στον αγώνα για την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας από τον πλανήτη.

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.