ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα ημιτελή έργα σε δρόμους της πόλης μαρτύριο για τους οδηγούς των Αστικών

18 Σεπ 2014 • 07:19
Τα ημιτελή έργα σε δρόμους της πόλης μαρτύριο για τους οδηγούς των Αστικών

• Έκκληση στη νέα Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων να τηρήσει τα προβλεπόμενα και να δει επιτέλους με σοβαρότητα δύο πολύ σημαντικά θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του Αστικού ΚΤΕΛ απηύθυνε χθες ο Πρόεδρός του κ. Στέφανος Μουστακλής.
Το πρώτο αφορά στον καθαρισμό των στάσεων με την απομάκρυνση αφισών και κάθε λογής διαφημιστικού υλικού, όπως και η συντήρηση και η επισκευή όσων απ’ αυτές είναι κατεστραμμένες. Το δεύτερο αφορά στην προσπάθεια μιας καλύτερης συνεννόησης Δήμου και εργολάβων, ώστε τα έργα που αναλαμβάνουν να τα ολοκληρώνουν σωστά πριν τα παραδώσουν, καθώς σήμερα σε πολλές περιπτώσεις παρατηρούνται «μισές δουλειές», που δυστυχώς δυσκολεύουν και καθιστούν ανυπόφορη την καθημερινότητα για τους πολίτες, αλλά και τους επαγγελματίες οδηγούς, που βιώνουν πολλούς δρόμους σαν Γολγοθά!..
Ο κ. Μουστακλής δεν μάσησε τα λόγια του. Καταλόγισε προχειρότητες σε εργολάβους δημοσίων έργων, αλλά και στον Δήμο που επιδεικνύει μια χαλαρότητα.
«Η κακή ποιότητα των εργασιών έχει συνέπειες στον κλάδο μας, οι φθορές στο στόλο των αυτοκινήτων μας  είναι μεγάλες από τους χαλασμένους δρόμους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μουστακλής, ενώ χαρακτήρισε πονεμένη ιστορία το μείζον θέμα της αφισορύπανσης ακόμη και στις στάσεις, καλώντας τη Δημοτική Αρχή να λάβει επιτέλους μέτρα!
ΒΙΛΙΑΝ ΣΤΑΣΙΝΟΥ

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.