• Διαπεριφερειακή σύσκεψη στην Κοιλάδα του Αχελώου για την ανακατασκευή της θρυλικής Γέφυρας Κοράκου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Μαρτίου σε αίθουσα του κέντρου «Ο Αχελώος» δίπλα από τη νέα Γέφυρα Κοράκου.
Οι συμμετέχοντες αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα να γίνουν μελέτες εφαρμογής οι οποίες θα δείξουν το πραγματικό κόστος της αναστήλωσης και στην εξεύρεση πηγών χρηματοδότησης.
Οι Πολιτικοί Μηχανικοί και Αρχιτέκτονες που παραβρέθηκαν στη σύσκεψη και οι οποίοι έχουν κάνει την προμελέτη εξήγησαν τους τεχνικούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να γίνει η αναστήλωση.
Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης αποφασίστηκε όπως η επόμενη συνάντηση πραγματοποιηθεί και με την παρουσία των εκπροσώπων των Περιφερειών Στερεάς και Δυτικής Ελλάδας και των Δήμων Αμφιλοχίας και Αγράφων στους οποίους βρίσκεται μέρος της Κοιλάδας του Αχελώου.
Συμφώνησαν επίσης να μεταβούν στις Βρυξέλλες κατόπιν πρόσκλησης του Ευρωκοινοβουλίου για να ενημερωθούν για τις ευρωπαϊκές πολιτικές αγροτικής και περιφερειακής ανάπτυξης.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν: ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς, ο Δήμαρχος Γεωργίου Καραϊσκάκη Άρτας Περικλής Μίγδος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Ορέστης Ψαχούλας, ο Δήμαρχος Αργιθέας Καρδίτσας Λάμπρος Τσιβόλας, το στέλεχος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντώνης Κοσσυβάκης, οι εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας για την αναστήλωση της Γέφυρας Κοράκου, μηχανικοί κ.α..