• Σε μεταμόσχευση καρδιάς υποβλήθηκε τελικά στο Πανεπιστημιακό Μεταμοσχευτικό Κέντρο της Πάντοβα, στην Ιταλία, ο τετράχρονος Αλέξανδρος από την Πρέβεζα.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο πριν από περίπου οκτώ ημέρες, από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας παίδων και εφήβων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας όπου νοσηλευόταν.
Σύμφωνα με μέλη του οικογενειακού περιβάλλοντος του τετράχρονου, η επέμβαση ήταν επιτυχής και τώρα το παιδί αναρρώνει. Όμως, θα παραμείνει στο νοσοκομείο για αρκετό ακόμη χρονικό διάστημα, αφού χρειάζεται στενή ιατρική παρακολούθηση.
Ο μικρός Αλέξανδρος είχε διακομιστεί στο Νοσοκομείο της Πάτρας από νοσοκομείο των Ιωαννίνων, όπου είχε μεταφερθεί αρχικά, με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα.
Δίπλα του βρίσκονται μέλη της οικογένειάς του και περιμένουν να πάνε όλα καλά, ώστε ο τετράχρονος να επιστρέψει υγιής στο σπίτι του στην Πρέβεζα.