ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δυναμικό «παρών» του Σ.Δ.Ι. σε αγώνα στην Καρδίτσα

24 Ιούν 2015 • 08:54
Δυναμικό «παρών» του Σ.Δ.Ι. σε αγώνα στην Καρδίτσα

• Δυναμική εμφάνιση στον αγώνα ορεινού τριάθλου XTERRA που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στη Λίμνη Πλαστήρα στην Καρδίτσα έκανε το τμήμα Διάθλου - Τριάθλου του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων.
Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες με βροχόπτωση και χαλάζι σε κάποια σημεία, με έντονα τα προβλήματα λόγω της λάσπης ειδικά στο ποδηλατικό σκέλος οι τριαθλητές του ΣΔΙ κατάφεραν να τερματίσουν ασφαλείς με την ικανοποίηση της προσπάθειας χαραγμένη στο πρόσωπό τους.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα, οι επιδόσεις των Γιαννιωτών τριαθλητών στην απόσταση Sprint Distance ήταν οι εξής: Τσουμάνης Δημήτριος 2:03:36, Γούσιας Γεώργιος 2:07:49, Εξάρχου Φώτης 2:40:51, Κόρακας Δημήτρης 2:51:26.
Στην απόσταση Full Distance 1500 μέτρα Κολύμπι, 30ΚΜ Ορεινό Ποδήλατο, 10ΚΜ Ορεινό Τρέξιμο ο Τσεντσερής Μιχάλης τερμάτισε με χρόνο 5:28:22.

Γενική συνέλευση του
ΑΟ Ποσειδών Ιωαννίνων

• Το Δ.Σ του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ προσκαλεί όλα τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 1 Ιουλίου και ώρα 17:00 ή 18:00 την ίδια μέρα στο γραφείο του ομίλου, 8ης Μεραρχίας 24 (Κολυμβητήριο).
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά την Τετάρτη την 1η Ιουλίου και ώρα 19:00.

 

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.