ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Σύλλογος Δροσιάς-Πεντέλης σε διεθνές Φεστιβάλ στη Ναύπακτο

13 Ιούλ 2015 • 08:49
Ο Σύλλογος Δροσιάς-Πεντέλης σε διεθνές Φεστιβάλ στη Ναύπακτο

• Στο πρόσφατο Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ που διοργάνωσε στην Ναύπακτο η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Προβάλλω την Ναυπακτία», συμμετείχε με επιτυχία το Γυναικείο χορευτικό τμήμα παραδοσιακών χορών του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Δροσιάς - Πεντέλης.

Στο Lepando Folkl Festibal, που διοργανώθηκε φέτος για πρώτη φορά στη Ναύπακτο συμμετείχαν 27 χορευτικά συγκροτήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Την Ήπειρο αντιπροσώπευσε επαξίως το συγκεκριμένο χορευτικό, που παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς τόσο στην πλατεία της Ναυπάκτου όσο και στο κάστρο του Αντιρίου, με φόντο την γέφυρα Χαριλάου Τρικούπη και χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό, αποδεικνύοντας ότι η Ήπειρος θα είναι πάντα και παντού παρούσα!

Ο Σύλλογος Δροσιάς - Πεντέλης με ανακοίνωσή του, που υπογράφεται από τον Πρόεδρό του Σωκράτη Μπαλάφα και τον Γραμματέα Γιώργο Πέτρου, ευχαριστεί δημοσίως τις χορεύτριες και τον χοροδιδάσκαλο Γρηγόρη Κάκκο, που, όπως τονίζει, αποτελεί την ψυχή των χορευτικών τμημάτων Γυναικών και Παιδιών και δηλώνει ότι θα είναι πάντα αρωγός σε αυτές τις προσπάθειες. Καλεί δε όλους τους ενδιαφερόμενους να πλαισιώσουν τα χορευτικά τμήματά του, όπως και τα τμήματα γυμναστικής και ζούμπα.

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.