• Εκδήλωση στη μνήμη της Ευτυχίας Πρίντζου και των συναγωνιστών της που εκτελέστηκαν το καλοκαίρι του 1948, πραγματοποίησε το Σάββατο ο Δήμος Ιωαννιτών, στο χώρο του Μνημείου Σταυρακίου.Σε μια λιτή αλλά συγκινητική τελετή, ο Δήμος τίμησε τη μνήμη των εκτελεσθέντων, ενώ παρόντες ήταν μέλη των οικογενειών τους.
• Εκδήλωση στη μνήμη της Ευτυχίας Πρίντζου και των συναγωνιστών της που εκτελέστηκαν το καλοκαίρι του 1948, πραγματοποίησε το Σάββατο ο Δήμος Ιωαννιτών, στο χώρο του Μνημείου Σταυρακίου.
Σε μια λιτή αλλά συγκινητική τελετή, ο Δήμος τίμησε τη μνήμη των εκτελεσθέντων, ενώ παρόντες ήταν μέλη των οικογενειών τους.
Ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, στην ομιλία του υπενθύμισε τα ιστορικά γεγονότα, και τόνισε μεταξύ άλλων:
«Στεκόμαστε σήμερα μπροστά σε ένα Μνημείο που μας θυμίζει τον πόνο, την ταπείνωση και τη δυστυχία που φέρνει ο εθνικός διχασμός.
Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο, όμως οφείλουμε να επαναλαμβάνουμε σε κάθε ευκαιρία την ανάγκη της εθνικής ομοψυχίας και της ενότητας.
Ειδικά σήμερα που -κάτω από άλλες ιστορικές συνθήκες- η χώρα μας βιώνει δύσκολα χρόνια, πρέπει να θυμόμαστε ότι μόνο με κοινή προσπάθεια, ενότητα κι ομοψυχία ξεπερνιούνται οι αντιξοότητες».