• Πολυπληθείς, φίλοι, συνάδελφοι, ασθενείς και συγγενείς έδωσαν χθες το απόγευμα το «παρών» τους στα εγκαίνια του νέου οδοντιατρείου του Δημήτρη Δούβλη, που μεταφέρθηκε και λειτουργεί πλέον στην Πλατεία Ομήρου.
Ο κ. Δ. Δούβλης, που είναι ειδικός προσθετολόγος - εμφυτευματολόγος, με ιδιαίτερη χαρά, απλότητα και ευγένεια υποδεχόταν ο ίδιος τους προσερχόμενους οι οποίοι του ευχόταν να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία το οδοντιατρικό του έργο, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στην στοματική υγεία στους κατοίκους της πόλης.
Μετά τον Αγιασμό και τις ευχαριστίες του κ. Δ. Δούβλη προς όλους εκείνους που τον τίμησαν με την παρουσία τους, παρατέθηκε μίνι δεξίωση με ποικιλία εδεσμάτων.
Ο «Πρωινός Λόγος» εύχεται στον Δημήτρη Δούβλη να συνεχίσει και στο νέο ιατρείο του το επιτυχημένο επιστημονικό και οδοντιατρικό του έργο.