• Τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο κύπελλο Ελλάδας ξεκινάει την Πέμπτη (29/10 19:30) ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδεχόμενος τον Ηρακλή στους «Ζωσιμάδες» για την 1η αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κληρωθεί με τον «Γηραιό» στον 1ο όμιλο μαζί με τους Αχαρναϊκό και Αναγέννηση Καρδίτσας και πέραν του παιχνιδιού της Πέμπτης θα αντιμετωπίσει τις δυο ομάδες της Football League σε εκτός έδρας παιχνίδια τον Δεκέμβριο.
Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή ο Γιάννης Πετράκης ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως άλλωστε προανήγγειλε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.
Είναι δεδομένο ότι ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός θα ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα, όπως οι Βελλίδης, Τσουκαλάς, Τσάβες, Ακόστα και Ίλιτς και θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ μέχρι τώρα όπως ο Περιστερίδης κάτω από τα δοκάρια, ο Καρανίκας, ο Γαρουφαλιάς, ο Γιάκος και οι Φερφελής, Σαπαλίδης στην επίθεση. Ερωτηματικό παραμένει αν θα είναι στην αποστολή του παιχνιδιού με τους Θεσσαλονικείς ο Λίλα.
Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την πρεμιέρα του κυπέλλου θα ολοκληρωθεί με μια προπόνηση σήμερα στις 11:00 και στη συνέχεια ο Γιάννης Πετράκης θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι με τον Ηρακλή.
Με απουσίες στα Γιάννενα ο Ηρακλής
Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ηρακλή για το ματς κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» και ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές.
Συγκεκριμένα, ο Λάζαρ θα παραμείνει εκτός αφού δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ενώ εκτός θα μείνουν και οι δύο Αργεντινοί, Μπαρτολίνι και Περόνε που είναι τιμωρημένοι.
Αντίθετα, ο Παπαδόπουλος θα έχει στη διάθεσή του τον Ρομάνο που επιστρέφει από τιμωρία για κόκκινη που είχε δεχτεί.
Νίκη στην Καρδίτσα ο Αχαρναϊκός
Στο παιχνίδι που άνοιξε χτες την αυλαία του κυπέλλου Ελλάδας ο Αχαρναϊκός νίκησε στην Καρδίτσα την τοπική Αναγέννηση με 1-0 χάρη σε γκολ του Ιωαννίδη στο 77’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Ο διαιτητής
Ο Δημήτρης Καραντώνης από το σύνδεσμο Ημαθίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ηρακλή για το κύπελλο Ελλάδας.
Βοηθοί του θα είναι ο Ιωάννης Καραγκιζόπουλος του συνδέσμου Ημαθίας και ο Θεόδωρος Νταλούκας από το σύνδεσμο Τρικάλων. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε να είναι ο Απόστολος Σημαιάκης από την Χαλκιδική.
Γενική είσοδος με Ηρακλή και Πανθρακικό
Σε μια προσπάθεια να φέρει περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ανακοίνωσε ότι στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ηρακλή αλλά και στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ σε κάθε παιχνίδι.
Στην αναμέτρηση κυπέλλου με τον Ηρακλή ισχύουν κανονικά για τους κατόχους τους τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.