ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ευ. Μεϊμαράκης κοντά στον επαρχιακό Τύπο

5 Νοέ 2015 • 09:35
Ο Ευ. Μεϊμαράκης κοντά  στον επαρχιακό Τύπο

• Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο επαρχιακός Τύπος έθεσε χθες στον Ευ. Μεϊμαράκη ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Επαρχιακών Εφημερίδων  Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αφού αναγνώρισε την προσφορά του έντυπου επαρχιακού Τύπου, τόνισε πως επιβάλλεται λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν, να αντιμετωπιστούν σε ένα διαφορετικό πλαίσιο.
Παράλληλα, επισήμανε πως η οποιαδήποτε θεσμική παρέμβαση στα επαρχιακά ΜΜΕ πρέπει να διασφαλίζει την οικονομική και λειτουργική βιωσιμότητά τους.
Παράλληλα, σημείωσε πως για τη Ν.Δ. ο πλουραλισμός, η διασφάλιση της λειτουργίας τους στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, χωρίς τους κίνδυνους αποκλεισμού, καθώς και η πολυφωνία, αποτελούν βασική επιδίωξή της. 

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.