• Μία μοναδική συναυλία στον Πολυχώρο Αγορά θα δώσουν η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή μεθαύριο, Σάββατο, όπου θα παρουσιάσουν μουσικές και τραγούδια απ' όλο τον κόσμο αλλά και από τον τελευταίο τους δίσκο με τίτλο TO BE SAFE, μια ανεξάρτητη δισκογραφική παραγωγή με τραγούδια γραμμένα από τις ίδιες. Δωρικά και τραχιά blues, ρεμπέτικα και μυστηριακά Balkan φωνητικά θα συνθέσουν μία πολύχρωμη, εκρηκτική συναυλία! Μαζί τους επί σκηνής, αναλαμβάνοντας το rhythm section θα είναι ο Αλέξης Αποστολάκης στα τύμπανα και ο Χρήστος Τσαπράζης στο κοντραμπάσο.
* Είσοδος 12 ευρώ, φοιτητικό και ανέργων 10 ευρώ. Προπώληση 10 ευρώ, φοιτητικό και ανέργων 8 ευρώ. Σημεία προπώλησης: Μικρή σκηνή (μετά τις 20:00), Γερμανός (Πλ. Παπανδρέου 12) και στο «www.viva.gr».
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Factory of Sound
• Στο Factory of Sound Ioannina επανέρχεται μεθαύριο, Σάββατο ο αγαπημένος και του Γιαννιώτικου κοινού Αλκίνοος Ιωαννίδης με την μπάντα του και έχοντας ως αποσκευή μια «Μικρή βαλίτσα», γεμάτη από παλιά και νέα τραγούδια, καθώς και διασκευές. Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει χαρακτηρίζουν η επικοινωνία μεταξύ μουσικών και ακροατών, τα ελεύθερα και τα ενορχηστρωμένα μέρη, οι εντάσεις και οι σιωπές, ο συγκερασμός διαφορετικών μουσικών ειδών και η δημιουργία κοινής αισθητικής από συντελεστές που προέρχονται από διαφορετικούς μουσικούς κόσμους. Ώρα έναρξης 9 μ.μ..
* Τα εισιτήρια κοστίζουν 11 ευρώ. Προπώληση γίνεται στο Public, τα Seven Spot, ηλεκτρονικά μέσω του «viva.gr» και τηλεφωνικά στο 11876.