• Δύο μέρες έμειναν μέχρι την έναρξη του «Παραμυθένιου Κάστρου», του Χριστουγεννιάτικου Χωριού που για πρώτη φορά διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων και αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες κόσμου από την Άρτα και την ευρύτερη περιοχή! Στο χώρο του Κάστρου, που θα φιλοξενηθεί η εκδήλωση, μπαίνουν και οι τελευταίες πινελιές, ώστε όλα να είναι έτοιμα μεθαύριο Παρασκευή στις 6:30 το απόγευμα, όταν και έχουν προγραμματιστεί τα εγκαίνια. Το πρόγραμμα της εναρκτήριας ημέρας είναι πλούσιο και αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου. Την φαντασμαγορική εκδήλωση θα παρουσιάσει ο συγγραφέας - ηθοποιός με Αρτινή καταγωγή Κώστας Κρομμύδας και θα την πλαισιώσουν μουσικά η Φιλαρμονική του Μ/Φ Συλλόγου «Σκουφάς», η Ευρωπαϊκή Χορωδία και το Σύνολο Φλάουτων του Μουσικού Σχολείου Άρτας και ο Νίκος Σιακούφης με τους φίλους του. Το Παραμυθένιο Κάστρο του Δήμου Αρταίων θα μείνει ανοικτό έως τις 6 Ιανουαρίου και τις πύλες του αναμένεται να περάσουν χιλιάδες επισκέπτες που θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον Άγιο Βασίλη, τον σοφό Τάρανδο και τα ζωηρά ξωτικά, καθώς και να διασκεδάσουν με το πλούσιο καθημερινό καλλιτεχνικό πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί. Η μεταφορά από και προς το Κάστρο θα είναι δωρεάν με τρενάκι που θα περνά από τις κεντρικές οδούς της πόλης! Η Γενική Είσοδος στο χώρο είναι 3 ευρώ, ενώ τα παιδιά θα παίρνουν ως δώρο μια μάρκα αξίας 2 ευρώ για τα παιχνίδια εντός του «Παραμυθένιου Κάστρου». Οι άπορες οικογένειες της πόλης θα προμηθευτούν κάρτες εισόδου από το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Αρταίων, ενώ τις ημέρες που θα λειτουργούν τα σχολεία, δηλαδή τη Δευτέρα 21, την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου (μέχρι να κλείσουν για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές) δεν θα υπάρχει εισιτήριο για την είσοδο στο «Παραμυθένιο Κάστρο» της Άρτας για τις σχολικές εκδρομές κατά τις πρωινές ώρες!
• Δύο μέρες έμειναν μέχρι την έναρξη του «Παραμυθένιου Κάστρου», του Χριστουγεννιάτικου Χωριού που για πρώτη φορά διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων και αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες κόσμου από την Άρτα και την ευρύτερη περιοχή!
Στο χώρο του Κάστρου, που θα φιλοξενηθεί η εκδήλωση, μπαίνουν και οι τελευταίες πινελιές, ώστε όλα να είναι έτοιμα μεθαύριο Παρασκευή στις 6:30 το απόγευμα, όταν και έχουν προγραμματιστεί τα εγκαίνια.
Το πρόγραμμα της εναρκτήριας ημέρας είναι πλούσιο και αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου. Την φαντασμαγορική εκδήλωση θα παρουσιάσει ο συγγραφέας - ηθοποιός με Αρτινή καταγωγή Κώστας Κρομμύδας και θα την πλαισιώσουν μουσικά η Φιλαρμονική του Μ/Φ Συλλόγου «Σκουφάς», η Ευρωπαϊκή Χορωδία και το Σύνολο Φλάουτων του Μουσικού Σχολείου Άρτας και ο Νίκος Σιακούφης με τους φίλους του.
Το Παραμυθένιο Κάστρο του Δήμου Αρταίων θα μείνει ανοικτό έως τις 6 Ιανουαρίου και τις πύλες του αναμένεται να περάσουν χιλιάδες επισκέπτες που θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον Άγιο Βασίλη, τον σοφό Τάρανδο και τα ζωηρά ξωτικά, καθώς και να διασκεδάσουν με το πλούσιο καθημερινό καλλιτεχνικό πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί. Η μεταφορά από και προς το Κάστρο θα είναι δωρεάν με τρενάκι που θα περνά από τις κεντρικές οδούς της πόλης!
Η Γενική Είσοδος στο χώρο είναι 3 ευρώ, ενώ τα παιδιά θα παίρνουν ως δώρο μια μάρκα αξίας 2 ευρώ για τα παιχνίδια εντός του «Παραμυθένιου Κάστρου». Οι άπορες οικογένειες της πόλης θα προμηθευτούν κάρτες εισόδου από το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Αρταίων, ενώ τις ημέρες που θα λειτουργούν τα σχολεία, δηλαδή τη Δευτέρα 21, την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου (μέχρι να κλείσουν για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές) δεν θα υπάρχει εισιτήριο για την είσοδο στο «Παραμυθένιο Κάστρο» της Άρτας για τις σχολικές εκδρομές κατά τις πρωινές ώρες!