• Τους διοικητές νοσοκομείων καθώς και τους αναπληρωτές τους, που παραμένουν στις θέσεις τους ανακοίνωσε χθες το Υπουργείο Υγείας, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης.Από τους συνολικά 127 διοικητές και αναπληρωτές διοικητές που υπηρετούσαν στα νοσοκομεία της χώρας, παραμένουν στις θέσεις τους 16. Οι υπόλοιποι είτε παύονται, είτε έχουν γίνει δεκτές οι παραιτήσεις τους. Σε ότι αφορά την Ήπειρο, τρεις μόνο «διασώθηκαν» και αυτοί είναι ο Διοικητής του Πανεπ. Νοσοκομείου Ιωαννίνων Φώτης Βάββας, η αναπλ. Διοικήτρια του ίδιου Νοσηλευτικού Ιδρύματος Ηλιάννα Κωστάκη και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φιλιατών Σπ. Δερδεμέζης. Στον αντίποδα, παύονται οι διοικητές των Νοσοκομείων «Χατζηκώστα», Άρτας και Πρέβεζας.Μέσα στις επόμενες μέρες το Υπουργείο Υγείας θα προχωρήσει σε προκήρυξη για την κάλυψη των θέσεων με ανοιχτή πρόσκληση. Τα τυπικά προσόντα θα είναι ακριβώς τα ίδια με τις ανάλογες προκηρύξεις του παρελθόντος, ενώ θα συνεκτιμηθούν για πρώτη φορά προσόντα, όπως οι μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί τίτλοι, οι οποίοι θα είναι συναφείς με το αντικείμενο.
• Τους διοικητές νοσοκομείων καθώς και τους αναπληρωτές τους, που παραμένουν στις θέσεις τους ανακοίνωσε χθες το Υπουργείο Υγείας, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης.
Από τους συνολικά 127 διοικητές και αναπληρωτές διοικητές που υπηρετούσαν στα νοσοκομεία της χώρας, παραμένουν στις θέσεις τους 16. Οι υπόλοιποι είτε παύονται, είτε έχουν γίνει δεκτές οι παραιτήσεις τους.
Σε ότι αφορά την Ήπειρο, τρεις μόνο «διασώθηκαν» και αυτοί είναι ο Διοικητής του Πανεπ. Νοσοκομείου Ιωαννίνων Φώτης Βάββας, η αναπλ. Διοικήτρια του ίδιου Νοσηλευτικού Ιδρύματος Ηλιάννα Κωστάκη και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φιλιατών Σπ. Δερδεμέζης.
Στον αντίποδα, παύονται οι διοικητές των Νοσοκομείων «Χατζηκώστα», Άρτας και Πρέβεζας.
Μέσα στις επόμενες μέρες το Υπουργείο Υγείας θα προχωρήσει σε προκήρυξη για την κάλυψη των θέσεων με ανοιχτή πρόσκληση.
Τα τυπικά προσόντα θα είναι ακριβώς τα ίδια με τις ανάλογες προκηρύξεις του παρελθόντος, ενώ θα συνεκτιμηθούν για πρώτη φορά προσόντα, όπως οι μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί τίτλοι, οι οποίοι θα είναι συναφείς με το αντικείμενο.