ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Βελλαΐτες στηρίζουν τα Γιάννενα για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα

19 Δεκ 2015 • 10:26
Οι Βελλαΐτες στηρίζουν τα Γιάννενα  για την  Πολιτιστική Πρωτεύουσα

• Την αμέριστη συμπαράσταση και την ενεργό συμμετοχή των Βελλαϊτών στην υποψηφιότητα «Ιωάννινα – Ήπειρος, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021», εξέφρασαν στο Δήμαρχο Θωμά Μπέγκα  οι δύο σύλλογοι αποφοίτων του Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς.
Εκπρόσωποι των δύο συλλόγων επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο και συζήτησαν μαζί του, ενώ παρέδωσαν και σχετική επιστολή, που συνυπογράφουν οι πρόεδροι του Πανελληνίου Συνδέσμου, Κλέανδρος Παπαδόπουλος και της Ένωσης Ιωαννίνων, Δημήτρης Φλώρος.
Με την επιστολή τους οι δύο σύλλογοι αποφοίτων της Βελλάς, δηλώνουν «την αμέριστη συμπαράστασή τους, αλλά και  την ενεργό συμμετοχή τους,  σε διάφορους τομείς δράσεων και ανάληψης πρωτοβουλιών, όπου ο δήμος σας μας χρειαστεί, θέτοντας στη διάθεσή σας ένα υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό, που έχει διακριθεί σε όλους τους τομείς της δημόσιας, ιδιωτικής, κοινωνικής, επιστημονικής, εκπαιδευτικής και πολιτιστικής διαδρομής και είναι πρόθυμο να συμβάλει προς την κατεύθυνση αυτή».

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.