• «Κιόσκι πληροφορίας & προβολής» με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών της πόλης θα λειτουργεί και φέτος την εορταστική περίοδο στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, με πρωτοβουλία του Δήμου Ιωαννιτών και σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων του Νομού Ιωαννίνων.
Η λειτουργία του ξεκινά αύριο και θα συνεχιστεί μέχρι και το Σάββατο 2 Ιανουαρίου. Από τις 10 π.μ. μέχρι τις 10 το βράδυ, θα ενημερώνει τους επισκέπτες για τα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος, τους αρχαιολογικούς χώρους, το πρόγραμμα εορταστικών δραστηριοτήτων του Δήμου Ιωαννιτών, καθώς και για τις επιλογές διαμονής και διασκέδασης.
Επίσης θα διανέμονται, φυλλάδιο με το εορταστικό πρόγραμμα και κατατοπιστικοί χάρτες της πόλης ενώ θα προσφέρονται κεράσματα τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, όπως τσίπουρο, τυρί, μπακλαβαδάκια και κρασί.
Στην προσπάθεια αυτή εντάσσεται και η εκπαιδευτική δράση των ΙΕΚ Δέλτα προς τους φοιτητές της Σχολής, οι οποίοι θα εξυπηρετούν τους ταξιδιώτες για δύο εβδομάδες στο «κιόσκι πληροφορίας & προβολής».