ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μάχη με τον χρόνο δίνουν Ίλιτς και Ναδάλες

30 Δεκ 2015 • 10:03
Μάχη με τον χρόνο δίνουν  Ίλιτς και Ναδάλες

• Με πρωϊνή προπόνηση συνεχίστηκε χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Βέροια στους «Ζωσιμάδες».
Ο προπονητής της ομάδας της Ηπείρου δεν μπορεί να υπολογίζει για αυτό το παιχνίδι τον τραυματία Τσάβες που αναρρώνει μετά το χειρουργείο που έκανε στον μηνίσκο, ενώ γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβουν να αγωνιστούν οι Ίλιτς και Ναδάλες. Ο Σέρβος επιθετικός και ο Ισπανός αμυντικός ακολούθησαν χτες ατομικό πρόγραμμα.
Απών από την χτεσινή προπόνηση και ο Στρούνα που είχε εξασφαλίσει άδεια, ενώ στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο νεαρός Μαυροπάνος που δοκιμάζεται από το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ αλλά και αρκετοί νεαροί παίκτες από την Κ 20 της ομάδας.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ειδικής αντοχής με προσανατολισμό στην ομαδική και υποομαδική τακτική.
Η επόμενη προγραμματισμένη του ΠΑΣ είναι σήμερα στις 12:00.

Χωρίς οπαδούς
Κλειστή θα παραμείνει η θύρα 7 των «Ζωσιμάδων» στο παιχνίδι κυπέλλου του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου.
Αυτό αποφασίστηκε μεταξύ άλλων στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του παιχνιδιού καθώς ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού δεν ζήτησε επίσημα εισιτήρια υπό τον φόβο επεισοδίων και νέας τιμωρίας για τους "πράσινους".

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.