ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τους αθλητές που διακρίθηκαν βράβευσε ο Ποσειδώνας Ιωαννίνων

21 Ιαν 2016 • 09:28
Τους αθλητές που διακρίθηκαν  βράβευσε ο Ποσειδώνας Ιωαννίνων

• Στον φυσικό του χώρο, στο κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας, επέλεξε να κόψει φέτος ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδών Ιωαννίνων την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Παρουσία του συνόλου σχεδόν των αθλητών και των γονιών τους που γέμισαν από άκρη σε άκρη την κερκίδα, ο ΑΟ Ποσειδών οργάνωσε τη «Γιορτή του Κολυμβητή», γιορτάζοντας παράλληλα και τα 25 του χρόνια ενεργής παρουσίας στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης.
Τους αθλητές, τους γονείς και τους φίλους του Ομίλου καλωσόρισε η πρόεδρος του Ποσειδώνα Αγνή Δρίμτζια, η οποία τους ευχαρίστησε για το ότι είναι κοντά σε κάθε δραστηριότητα του Συλλόγου.

Και βραβεύσεις
• Της κοπής της βασιλόπιτας προηγήθηκαν οι βραβεύσεις των αθλητών που ξεχώρισαν για τις διακρίσεις τους την προηγούμενη χρονιά. Ειδικότερα, βραβεύτηκαν οι:
Αφροδίτη Θώδη για την 3η θέση στα 200μ. ύπτιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Θεσσαλονίκη Εφήβων – Νεανίδων.
Ελεονώρα Κόκκαλη για την 3η θέση στα 4Χ100 μ. ελεύθερο στην συμμετοχή της στην Εθνική Ομάδα Κορασίδων στο Μεσογειακό Κύπελλο και την 7η θέση στα 200 μ. μικτή ατομική, καθώς και την 1η θέση στα 200 μ. μικτή ατομική στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Παμπαίδων/Παγκορασίδων ΑΒ’ Κολύμβησης.
Ασημίνα Δούλη για την 6η θέση στα 200 μ. και 50 μ. ύπτιο και την 8η θέση στα 100 μ. ύπτιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Παμπαίδων/ Παγκορασίδων ΑΒ’ Κολύμβησης
Ελένη Παπαδιά για την 7η θέση στα 100 μ. ύπτιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Παμπαίδων/Παγκορασίδων ΑΒ’ Κολύμβησης
Χρήστος Παπαναστασίου για την 6η θέση στα 100 μ. ύπτιο με ατομική επίδοση και την 6η θέση στα 50 μ. ύπτιο με ατομική επίδοση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Παμπαίδων/Παγκορασίδων ΑΒ’ Κολύμβησης
Βασίλειος Τσουμάνης για την 8η θέση στα 50 μ. ύπτιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Θεσσαλονίκη Εφήβων – Νεανίδων.
• Βραβεύσεις υπήρξαν και για τους αθλητές που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης. Ειδικότερα, βραβεύτηκαν οι:
Θωμάς Τσιγγέλης για την 1η θέση στα 400 επιφάνειας και τις 2ες θέσεις στα 800 επιφανείας, 200 επιφανείας και 100 επιφανείας.
Θωμάς Τσιγγέλης, Αλέξης Δήμου, Ιωάννης Τσούτσινος και Στυλιανός Μακρυδήμας για το χάλκινο μετάλλιο στα 4Χ100 μ. στην κατηγορία παίδων.
Στυλιανός Μακρυδήμας για την 5η θέση στα 50 επιφάνειας, την 6η θέση στα 50 μ. άπνοια, την 7η θέση στα 100 επιφανείας και την 8η θέση στα 200 επιφανείας.
Ιωάννης Τσούτσινος για την 8η θέση στα 50 επιφάνειας και την 7η θέση στα 400 μ. επιφάνειας.

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.