ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επενεξελέγη στο «Ποτάμι» ο Σταύρος Θεοδωράκης

29 Φεβ 2016 • 09:39
Επενεξελέγη στο «Ποτάμι»  ο Σταύρος Θεοδωράκης

• Επικεφαλής του Ποταμιού θα συνεχίσει να είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά τη συντριπτική του υπεροχή στην εκλογική διαδικασία στο 2ο συνέδριο του Ποταμιού.
Επανεξελέγη με ποσοστό 88,16%, ενώ ο έτερος υποψήφιος, Παύλος Ελευθεριάδης, συγκέντρωσε το 11,84%.
Μετά την εκλογή του, ο Στ. Θεοδωράκης τόνισε ότι δεν υπάρχουν τρία Ποτάμια και δεν μπορεί κάποιος να απολαμβάνει τα προνόμια του «είσαι» και τη δημοσιότητα του «δεν είσαι». Πρόσθεσε ότι το κόμμα δεν είναι ούτε του ίδιου, ούτε των βουλευτών, αλλά των εθελοντών και των μελών του.
«Όποιος θέλει να αρχίσει κάτι από την αρχή καλοδεχούμενος, σύμμαχος. Ας έρθουν όλοι όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν το Ποτάμι μεγαλύτερο. Θα τους κάνουμε συμμάχους. Δεν απαντώ σε όσα ακούστηκαν γιατί με ενδιαφέρει η ενότητα του κινήματος. Είχα πει ότι τα ξεχνάμε όλα αρκεί να συμφωνήσουμε ότι τη Δευτέρα κάνουμε μία νέα αρχή» ανέφερε.
Ο κ. Θεοδωράκης, τέλος, συμφώνησε με τον Κ. Μητσοτάκη και την Φ. Γεννηματά να γίνει άμεσα η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό.

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.