• Στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ξεκίνησε η προετοιμασία για το «ντεμαράζ» του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από τη συνάντηση της ερχόμενης Κυριακής με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά. Το παιχνίδι θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή με ενιαία πλέον ώρα έναρξης για τη Super league, που ορίστηκε η 7η απογευματινή.
Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο ΠΕΑΚΙ, με τον Γιάννη Πετράκη να μην έχει στη διάθεσή του τους Στρούνα και Λίλα που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες Σλοβενίας και Αλβανίας (αντίστοιχα), ενώ πρόγραμμα θεραπείας συνέχισε και χθες ο Σκόνδρας.
Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια αερόβιας αντοχής, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και οικογενειακό δίτερμα. Η σημερινή προπόνηση έχει οριστεί για τις 11.00 π.μ..