ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Αλ. Τσίπρας ξέμεινε από χρήματα και υπογράφει ό,τι του δίνουν

12 Μάϊ 2016 • 08:51
Ο Αλ. Τσίπρας ξέμεινε από χρήματα  και υπογράφει ό,τι του δίνουν

• Επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τους χειρισμούς του στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε: «Ο κ. Τσίπρας ξέμεινε από χρήματα και ήταν υποχρεωμένος να υπογράψει ό,τι τού δώσουν, το ίδιο θα συμβεί και την άλλη εβδομάδα [στο Eurogroup της 24ης Μαΐου]». Ο ίδιος υπογράμμισε: «Οι δεξιοί ήθελαν κόφτη, οι αριστεροί έφεραν δρεπάνι για να κόψει ό,τι εξέχει». «Οι ‘153’ είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι τους λένε και ότι τούς επιβάλουν από το εξωτερικό... Είμαστε στη φάση του "ψηφίζουμε ό,τι μάς φέρνουνε" θα δώσουν μέχρι τέλους τη μάχη» τόνισε σκωπτικά.
«Φεύγουν οι επιχειρηματίες από την Ελλάδα όλοι χαίρονται, οι Αλβανοί, οι Βούλγαροι, οι Κύπριοι» τόνισε ακόμη για την ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου.

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.