ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δεν αποκλείεται ν’ ανασταλεί η λειτουργία του ΠΑΣΟΚ ως μεμονωμένου κόμματος

4 Ιούλ 2016 • 08:24
Δεν αποκλείεται ν’ ανασταλεί η λειτουργία του ΠΑΣΟΚ ως μεμονωμένου κόμματος

• Δεν απέκλεισε η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας χθες το πρωί στο ΣΚΑΪ, το ενδεχόμενο αναστολής λειτουργίας του ΠΑΣΟΚ, ως μεμονωμένου κόμματος, στο πλαίσιο της δημιουργίας μίας ευρείας Κεντροαριστεράς, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα πως, οι σχετικές διαβουλεύσεις, προς αυτήν την κατεύθυνση με «Το Ποτάμι» και τον Σταύρο Θεοδωράκη δεν έχουν "κλείσει".
«Την τύχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα την αποφασίσει το ίδιο το ΠΑ.ΣΟ.Κ.» σχολίασε, απαντώντας στη σχετική δημοσιογραφική ερώτηση η κα. Γεννηματά, για να συμπληρώσει:
«Αν ήθελα μικρό ΠΑ.ΣΟ.Κ. το είχα, το παρέλαβα. Επιδιώκουμε το νέο και το μεγάλο, με σταθερά και όχι μετέωρα βήματα».
Τέλος, στην ίδια συνέντευξη, όσον αφορά στο Νέο Εκλογικό Νόμο, η κα. Γεννηματά είπε όχι στην πρόταση της Κυβέρνησης και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ανακοινώνοντας πως, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα φέρει δική του πρόταση, επί του θέματος.

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.