• Την τελευταία του προπόνηση επί γιαννιώτικου εδάφους πραγματοποίησε χτες ο ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του αγώνα με την Άλμααρ στην Ολλανδία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.
Ο Γιάννης Πετράκης «πονοκεφαλιάζει» με αρκετά προβλήματα τραυματισμών για τον αγώνα της Πέμπτης καθώς πέραν του Νικολιά δεν προπονήθηκαν χτες και οι Ακόστα, Κούτρης, Γαρουφαλιάς και Μαυροπάνος. Οι Νόε Ακόστα και Λεονάρντο Κούτρης αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τους προσαγωγούς και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στη χτεσινή προπόνηση, ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς έχει ίωση και στον Ντίνο Μαυροπάνο άνοιξαν τα ράμματα που του είχαν τοποθετηθεί στο φρύδι.
Από το ιατρικό επιτελείο εκφράζεται η αισιοδοξία πως δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για τους τραυματίες και θα είναι όλοι, πλην Μαυροπάνου, κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι με την Άλκμααρ.
Η αποστολή του ΠΑΣ θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί στις 6:30 οδικώς για την Θεσσαλονίκη και από εκεί θα μεταβεί αεροπορικώς στην Ολλανδία.
Ρήξη ο Νικολιάς
Άτυχος στάθηκε ο Αλέξης Νικολιάς ο οποίος θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΣ για περίπου ένα μήνα.
Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στο γόνατο στην προπόνηση του περασμένου Σαββάτου και η μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι υπέστη ρήξη έσω πλαγίου κάτι που σημαίνει ότι θα είναι εκτός από 3 εως 4 εβδομάδες.
Στο Περιστέρι η ρεβάνς
Το γήπεδο του Ατρόμητου στο Περιστέρι είναι αυτό που θα φιλοξενήσει τελικά την ρεβάνς του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Άλκμααρ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League μετά το αλαλούμ που προκλήθηκε από τις αντιδράσεις των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού για την Λεωφόρο.
Μετά από σχετική συνεννόηση με τις ομάδες, η UEFA όρισε τελικά ως έδρα το γήπεδο του Περιστερίου, αλλάζοντας την έδρα από το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» που είχε αρχικά οριστεί, ενώ είναι πολύ πιθανό να αλλάξει και η ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού, καθώς χθες συζητιόταν να αρχίσει στις 7 το απόγευμα.
Απάντηση ΠΑΣ σε ΠΑΟ
Μακροσκελή ανακοίνωση-τοποθέτηση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τα όσα έγιναν σχετικά με τον ορισμό της έδρας του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Άλκμααρ στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαίδης».
Στην ανακοίνωσή της η ηπειρώτικη ΠΑΕ αναφέρει ότι ενώ οι δύο ομάδες είχαν έρθει σε συμφωνία, δύο ώρες μετά εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του ΠΑΣ και τους ενημέρωσε πως αποφάσισαν την ανάκληση της απόφασής τους για παραχώρηση του γηπέδου στην ομάδα μας, λόγω της αντίδρασης των οπαδών τους. Επίσης, διαψεύδει ότι υπήρξε παρέμβαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή για αλλαγή της έδρας και ότι υπήρξε δικό της αίτημα για αλλαγή έδρας λόγω του φόβου μετά την επιθετική και ποινικά κολάσιμη ανακοίνωση της θύρας 13.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα καταλήγει η ανακοίνωση της ότι απαγορεύει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός να αναφέρει σε οτιδήποτε το όνομα της ομάδας και τους φιλάθλους τους και τονίζει ότι θα προσφύγει μετά το τέλος των αναμετρήσεων με την Άλκμααρ στην Επιτροπή Δεοντολογίας καταγγέλλοντας την συμπεριφορά του «τριφυλλιού».