• Για μια ακόμη χρονιά η Τοπική Κοινότητα Δαφνούλας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνούλας, η Περιφέρεια Ηπείρου και το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών διοργανώνουν διήμερο εκδηλώσεων με θέμα: Αναζητώντας τα μονοπάτια του Αράχθου, την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιουλίου 2016 και ώρα 9 μ.μ., στην Δαφνούλα, στην θέση Αετός. Αύριο, Παρασκευή διοργανώνεται λαϊκή μουσική βραδιά με τους: Χαρά Καλπακίδου, τραγούδι, Γιάννη Μάνο, κιθάρα-τραγούδι, Αντώνη Νόλα, μπουζούκι-τραγούδι.- Μεθαύριο, Σάββατο, βραδιά έντεχνης και λαϊκής μουσικής με τους: Γιάννη Σταύρου, κιθάρα-τραγούδι, Δημήτρη Σταύρου, μπουζούκι, Αλέξανδρο Σταύρου, μπάσο-τραγούδι, Νατάσα Σταύρου, πιάνο, Παύλο Μαζανίτη, κρουστά-τραγούδι, Ελένη Πλαχούρα, τραγούδι.Η Δαφνούλα, τόπος ορεινός με παράδοση στην κτηνοτροφία, είναι περήφανη για τους ξηρολιθικούς πέτρινους οικισμούς των ντόπιων κτηνοτρόφων. Κάθε χρόνο οι επισκέπτες, πριν την έναρξη των εκδηλώσεων, στις 7 μ.μ., ξεναγούνται στα μονοπάτια με τις ξερολιθιές και τις στάνες και καθώς επιστρέφουν στο χωριό, οι γυναίκες τους φιλεύουν με παραδοσιακές πίτες και τοπικά εδέσματα. Το Σάββατο στις 4 το απόγευμα θα διεξαχθούν οι 8οι TFG αγώνες ορεινής τοξοβολίας. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
• Για μια ακόμη χρονιά η Τοπική Κοινότητα Δαφνούλας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνούλας, η Περιφέρεια Ηπείρου και το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών διοργανώνουν διήμερο εκδηλώσεων με θέμα: Αναζητώντας τα μονοπάτια του Αράχθου, την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιουλίου 2016 και ώρα 9 μ.μ., στην Δαφνούλα, στην θέση Αετός.
Αύριο, Παρασκευή διοργανώνεται λαϊκή μουσική βραδιά με τους: Χαρά Καλπακίδου, τραγούδι, Γιάννη Μάνο, κιθάρα-τραγούδι, Αντώνη Νόλα, μπουζούκι-τραγούδι.
- Μεθαύριο, Σάββατο, βραδιά έντεχνης και λαϊκής μουσικής με τους: Γιάννη Σταύρου, κιθάρα-τραγούδι, Δημήτρη Σταύρου, μπουζούκι, Αλέξανδρο Σταύρου, μπάσο-τραγούδι, Νατάσα Σταύρου, πιάνο, Παύλο Μαζανίτη, κρουστά-τραγούδι, Ελένη Πλαχούρα, τραγούδι.
Η Δαφνούλα, τόπος ορεινός με παράδοση στην κτηνοτροφία, είναι περήφανη για τους ξηρολιθικούς πέτρινους οικισμούς των ντόπιων κτηνοτρόφων.
Κάθε χρόνο οι επισκέπτες, πριν την έναρξη των εκδηλώσεων, στις 7 μ.μ., ξεναγούνται στα μονοπάτια με τις ξερολιθιές και τις στάνες και καθώς επιστρέφουν στο χωριό, οι γυναίκες τους φιλεύουν με παραδοσιακές πίτες και τοπικά εδέσματα.
Το Σάββατο στις 4 το απόγευμα θα διεξαχθούν οι 8οι TFG αγώνες ορεινής τοξοβολίας.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.